Любимият плод издава характера

Екзотичният плод манго е избор на хората, които лесно се влияят
7
Любимият плод издава характера
Снимка: photl.com

Сочни и ароматни, а вече може да хапваме от тях и в изобилие. Плодовете! Източник на здраве и дълголетие. Освен че носят наслада за сетивата, те разкриват и част от личността на човек. Вижте повече в следващите редове. 

Ябълка 

Ако вашият любим плод е ябълката, то вие сте екстравагантна, импулсивна и пряма личност. Бързо взимате решения в ситуации на криза, много добър лидер сте, но понякога сте твърде избухливи. Лесно печелите вниманието на противоположния пол и искате вие да сте водеща фигура в любовта. 

Банан

Ако обичате да хапвате по-често банани, вие сте личност с добро сърце, любяща, нежна, но и малко по-уязвима, отколкото е необходимо. На моменти сте твърде плахи и ви липсва самочувствие. Въпреки тези недостатъци, в любовта знаете как да създадете красива и хармонична връзка. 

Грозде 

Гроздето е бил любим плод на боговете. Ако и вие го предпочитате, значи сте топли, учтиви, ентусиазирани и с жажда за живот личности. Лесно общувате с хората, имате чувство за естетика и обичате да се наслаждавате на природата и красотата във всичките й форми. Понякога сте сприхави, а в любовта големи експериментатори.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Див Селянин преди 8 години
Язе най обичам сливи, ама да не са миризливи!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Начинът ви на ставане от леглото показва какъв ще е денят ви. Ако станете с г.... напред, значи ще прочетете поредната глупава статия на тази иначе блестяща авторка.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който ги обича на ракия?
2
1
 
1
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
Чак сега взех да усещам доброто сърце и уязвимост на клан " Обама " . Браво на автора изял толкова плодове за да стигне до тези открития !
1
1
 
4
 
! Отговори
скайнет преди 8 години
любимите ми плот и зеленчук са кюфтенца с пържени картофи