Грохот над Париж, милиони долари в небето

150 самолета ще литнат за грандиозното световно авиошоу
Обновена: 15 юни 2015 20:17 | 15 юни 2015 19:20,
58
Грохот над Париж, милиони долари в небето
Снимка: bgonair.bg

Сделки за около 150 милиона долара – на това се надяват производители и инвеститори в авиобизнеса, по време на започващото днес изложение в Париж. То е най-старото в света и представя най-новите, най-големите и най-скъпите самолети. Ще продължи до 21 юни.

Първите 4 дни са резервирани за бизнес посетители, а следващите три за любители и ценители. Bloomberg представя авиоизложението в цифри.

Грохот в небето - 150 машини, най-елитната авиотехника – военна и гражданска, ще изпълнят летателни демонстрации над френската столица.

На земята - на обща площ от 130 хиляди кв. м, производители и инвеститори ще търсят най-прекия път към обещаващи сделки.

2 200 компании от 47 държави излагат своите продукти. Очаква се 176 хиляди гости и над 3 хиляди журналисти да посетят събитието.

Еърбъс и Боинг очакват силни печалби, след като миналата година продадоха самолети за общо 135 млн. долара.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ястреб ВеликияДобре де, гледай сега... Разговарям с теб като човек с човек. Дай да говорим нормално. Съгласен?Кажи тогава, какво ти дреме за българите, че толкова редовно се впрягаш да пишеш в български сайтове? Ще вземе някой твой познат от Кейптаун да влезне тук и да те разпознае, ходи после му обяснявай, че не си българин.
13
8
 
37
 
! Отговори
аре де преди 8 години
няма ли един умен българин да излезе да затапи ястреба с коментар,аз немога много е умен за мен
12
9
 
32
 
! Отговори
сукол преди 8 години
Ша конкуираш на бааба ти трататаа!
11
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ястреб ВеликияТи български паспорт ли имаш, турски паспорт ли?
10
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 13Аааа мерсаж! По- добре да не копираме нищо, отколкото да се правим на велики като турските ***, че да ни се присмива после цяла Европа. На турците им е в кръвта да разбират от всичко
9
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тия да не литнат към...а?
8
9
 
32
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
де да можехме и ние да копирваме,та било то и некадърно.Сигурно и затова се иска бая умствен капацитет
7
8
 
34
 
! Отговори
дрт преди 8 години
комшу подари един хеликоптер де,искаш ли маави,мааави,йок кърмизи
6
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЯстребВиж сега, човече....целият сайт те разбра че си българин провокатор и то много отдавна.И второ: Турците само копират, но некадърно. Ти знаеш ли че един бус мерцедес не могат да сглобят като хората?Знаеш ли че турския бус Спринтер 319 TDI гори 20 на 100 като го натовариш? Знаеш ли че на този турски *** само двигателят му е здрав, защото е немски и е правен в Германия??? Всичко друго по този бус е правено в Турция и затова през 2 години му сменяхме и накладки и дискове....
5
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забравили са 000!
4
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 1 Провокаторче, защо ми е да гледам турската тенекия АТАК? Би ли ми обяснил? Ако искам да гледам наистина велико оръжие във въздуха, ще си избера да гледам СУ-47.
3
8
 
39
 
! Отговори
Веско преди 8 години
До иЩо да не произведат, не е кой знае какъв технологичен връх. Виж за тези 135 милиона, не разбрах Боинг ли е продал два самолета или Еърбъс
2
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Еърбъс и Боинг очакват силни печалби, след като миналата година продадоха самолети за общо 135 млн. долара."За пореден път наште дописници показват пълна липса на идея за числа и порядъци.
1
9
 
37
 
! Отговори
и преди 8 години
Да бе турците ще си имат собствен хеликоптер,даже и безпилотен.Много сте назад от България,първо българите да произведат,че тогава и бедна Турция.Аз не вярвам турците да са произвели собствен хеликоптер