Здрави във фитнеса, секси в леглото

Красиви ли са мускулестите дами?
Обновена: 30 юни 2015 22:08 | 30 юни 2015 20:50,
90

Снимка: ofigenno.cc

За едни фитнесът служи за разтоварване и поддържане на добър тонус след работа, за други обаче е начин на живот.

Фитнесът отдавна не е поле за изява само за мъжете, но в галерията ще видите представителки на "нежния пол", които не изглеждат никак крехки.

Красиви ли са тези мускулести дами, преценете вие!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До TulskiАми защото всички са химици като ФИКИГълтай хаповете и готово.Тази фигура е противоестествена и НИКОГА не може да я направиш без химия.Създава погрешна представа как трябва да изглежда мъжкото тяло.Виж Шварценегер какъв се е спаружил
18
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, мъже с токчета, жени с мускули, роми депутати, кучета с права... Тоз новия "ред", доста объркан.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък бих и свалил клинчето и бих останал между краката й с език до сутринта. Беше ми признала една кака че никога не е изпитвала влагалищен оргазъм. След 40 минути с език, тя се предаде и избухна трепереща. Няма ...нямаааа!
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на тая сякаш пришълеца й набръчква корема
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Красиви са, но излъчват и здраве и сила!"Girls who are naturally skinny are lucky, but the girls who have to fight to be skinny are strong!"сн.2 - Michelle Lewinсн.8 - Yarishna Ayalaсн.9 - Shannah BakerRespect!
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Корема й е грозна гледка на тази. То бива плочки , но това е прекалено.
13
4
 
10
 
! Отговори
нона преди 8 години
и никак не са женствени.... :)))
12
6
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 8 години
ПО начина по който се изразяваш изглежда че и друго не можеш да работиш или не искаш. Ама щом ти е кеф си я работи ако искаш до пенсиониране.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
14, Къде видя че се хваля с хамалската си работа, бе? Просто получавам добри пари за тази работа. Не знам колко съм млад. Тази работа бих я работил и до 50 години спокойно. Имам колега който е на 47 и я бачка още тази работа.
10
13
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Ха ха ха да знам пикльоо . На младини като бях около 20 годишен това работех по складовете, от понеделник до събота от 8 до докато има работа най често до 20 чеса някой път и до 22 и до 00 чеса . Разтоварвал съм камиони товарил съм, все хамалска работа. Ама не може цял живот да е хамалин човек, на теб щом ти изнася и си имаш работата за някаква престижна и никой не е като теб разбираш ли супер човек щото видиш ли днес му минали 10 тона през ръцете. Това мой човек е да си роб в 21 век радвай се.
9
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 11Ти изобщо знаеш ли какво означава да станеш в 8 сутринта, да си в 9 на работа и до 18 часа да пренесеш 10 тона и след това да имаш желание за фитнес бе? Явно никога не си работил тежжка работа всеки делничен ден в продължение на години.Пикльоооо...Пикльоооооо.....
8
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много са ми интересни хора като ги питаш защо не тренират и те ти отговорят "работата ми е моя фитнес или нещо такова". Значи работата и тренировката в зала нямат нищо общо. Може да вдигаш днес 10 тона общо в склада, ама само с това тяло и тонус няма да постигнеш, каквато е целта на човек трениращ активно във фитнеса и за всеки тренировъчен ден има упражнения за различни групи мускули. Блъскай те си на работа тъпчете се кат *** на обяд и после се чудете, що качвате и трупате мазнини.
7
1
 
3
 
! Отговори
Милен преди 8 години
номер 14 е НЕВЕРОЯТНА !
6
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BURZUM, аз ли съм комплексар? Аз в случая се забавлявах. Тази смотаната се напи след 2-3 часа и започна да се заяжда на лична основа. Работата тръгна от това какво работим и като й казах тя започна да се заяжда и за дохода ми че е прекалено малък за тази работа и затова че съм кекав. Ей тук вече ми стана интересно тази смотаната какво има предвид под кекав и я пробвах. Тя се съгласи. Смятай колко си беше повярвала, че да каже: хайде да играем канадска , бе кекав!Ееее...и к'во да я правя тази?
5
10
 
7
 
! Отговори
st преди 8 години
Super sa
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 3 не исках да го правя, но тааи смотла ме предизвика. Гледаше като насрана после. Имаше мускули като тази на снимката.
3
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не съм тренирал никога. нямам и необходимост от това. Работата ми е склададжия. Днес едни 10 тона минават през ръцете ми. Обаче няма да забравя една сценка с една дама която тренира и до сега и се помпа яко във фитнеса в квартала. На маса на глава нещо тази се беше понапила и започна да ми говори че съм кекав.Казвам й че това че нямам изразени мускули не значи че съм кекав, тя продължи да ме обижда. икам й: дай тогава да играем една канадска? Сългаси се. Счупих и кокълчетата на дясната ръка
2
9
 
16
 
! Отговори
някой преди 8 години
не гледайте снимка 21 - ще ви убие ерекцията за месец напред. Абе направо не ги гледайте всичките :(
1
11
 
22
 
! Отговори
до неразбралите преди 8 години
На мъжа само един мускул му е важен!