Този скъп, скъп Лондон – 500 паунда месечно, но за какво?

Студентка възмутена от предлаганата й "стая". Вижте я!
2 окт 2015 19:14,
87

Снимка: Google Maps

Всички знаем (или поне предполагаме) за високите цени на наемите в Лондон. Разбира се никога и никой не би предположил че помещение тип килер може да струва 500 паунда месечно. Без сметките.

23-годишната Алекс Ломакс сподели потресаващи снимки в Twitter именно на такова нещо.

"Търсим приятелски настроен човек, който да сподели с нас страхотния ни дом. Търсим общителен човек, който не би прекарвал цялото си време в стаята. Стаята идва с легло. Сметките се поделят, приблизително по 60 паунда на човек месечно".

Това гласи обявата, по която се подлъгала студентката. "Агентът (по недвижими имоти - бел. ред.) ми каза, че е последната стая, която се предлага под наем в апартамента. Била близо до кухнята. Наистина беше, но си тръгнах веднага. Ядосах се на себе си, но и беше отвратително от негова страна, че реши, че ще се съглася на такава стая", пише момичето в Twitter.

Вижте какво са предложили на момичето!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
26
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Аз ако бях щях 1500 да поискам. Какво му е на стайчето? Чистичко, можеш да се опънеш за разлика от Токио, стените са масивни- не е картон, няма влага, и хазаите говорят на английски- можеш да си оправиш произношението в ежедневните караници. После....какво са парите? Напечатани хартийки.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КругерНе ама може и тъй да ми викаш.
6
1
 
4
 
! Отговори
Кругер преди 8 години
Хари, това ти ли си?
5
1
 
19
 
! Отговори
Клошара преди 8 години
До анонимен 5Брато не си давай паричките за квартира. Аз цял живот спя в къщи от кашони и стари вестници и всичките си пари изпивам....Тфа 200 кинта мноо пара ве братчет?
4
4
 
28
 
! Отговори
до Това е Лондон преди 8 години
Това е Лондон, а това - твоето - е селяния и простотия. И "***" дето са ти в главата си ги избий, че това стана селско и изтъркано - като вица за краставичката. Ама няма да ти го казвам.
3
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе мизерия е в Лондон. И не само там. Цяла Европа е така. Аз съм доволен. В Шумен - квартира тип - мазе. Една стая и тоалетна - 200 лева. Ток и вода 60 лева. Телефон - 20 лева.Остават ми цели 120 лева от 400 лв. Заплата. С тези 120 лева мога да си напазарувам храната за цял месец, да си купя дрехи и да спестя за черни дни.
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3ма си търсят 4ти -за балък ,това ако някой каже че го няма и в Бг да погледне обявите за квартири ''идеален център'' във Варна:)))наемите не са 500 паунда , но и заплатите са в лева :)
1
11
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До това е ЛондонАбе стой си у мезонета 1.5 квадрата в Лондон и аргатувай на гражданите. Я че си стоим у 120 квадрата сам и ще релаксирам в Бг - то.