Как да подредите колата си според фън шуй?

В жабката на колата - кристали за позитивна енергия
28 окт 2015 20:14, Михаела Лазарова
5
Как да подредите колата си според фън шуй?
Снимка: photl.com

Фън шуй може да се прилага в много аспекти от живота и ежедневието. Както можем да подредим жилището и работното си място според законите на фън шуй, така можем да го направим и с автомобила си.
Все пак прекарваме немалко време в колата, така че защо да не я превърнем в едно спокойно и балансирано енергийно място?

Подредете колата

Това е първият закон на фън шуй – подреждането. Преди всичко мястото, което ще привеждате в ред не трябва да е разхвърляно. Това пречи на правилното и лесно протичане на енергията. Ако колата ви е затрупана с вещи, енергията е в капан. Купища книжа, документи, предмети, боклуци – всичко трябва да се разчисти. Не забравяйте, че колата не е кофа за боклук.

Почистете

След като сте отстранили излишните предмети от колата, почистете я! Това е второто правило на фън шуй – да не държим мръсотия в живота си. Необходимо е да лъснете автомобила си преди да пристъпите към подредба.
Не забравяйте – става дума за почистване както отвън, така и отвътре.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Банко Пиронков преди 8 години
Личи, че авторката Илияна Николова не е шофьорка. Иначе нямаше да напише забележителния абзац с прозорците.Разни неща, които носят късмет - няма такова нещо във Фън Шуй.Цветовете, свързани с елемента Метал, не са само сиво и бяло, а и всички цветове "металик". Сребърното и златното липсват в текста. Добре би било да си даде разяснение и за цветовете тип "хамелеон", но ...
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най-фъншуй ще ви е, ако я предадете за скрап
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А как да си паркирате колата в София според Фън Шуй? о_0