Бременна унищожи колата на неверния си мъж

Видяла среща на съпруга си и любовницата
9 дек 2015 09:25,
45
Бременна унищожи колата на неверния си мъж
Снимка: Кадър Youtube

Бременна съпруга на изневеряващ мъж унищожи колата на неверника пред смаяните погледи на жителите на бразилски град.

Жената си изкарала гнева веднага след като разбрала за изневери. И като пишем, че колата е унищожена, въобще не преувеличаваме.

Първата жертва на бременната бразилка е предното стъкло. След това се качва върху колата и започва да скача по покрива. Накрая хвърля камък и по задното стъкло на колата.

Оператор на видеото е случаен минувач, който твърди, че жената е видяла среща на мъжа и любовницата му в близък ресторант.

Вижте и кадрите от инцидента:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Нерезанонимно прасе -ти си стар ,дебел игрозен :) младите мъже които стават за секс -са 18 -25 годишни, ходят на фитнес и са страхотни /не случайно футболистите играят до 30 години /Има и богати мъже -които осигуряват ваканции ,дрехи и други подобни -има си жени и за тях /Ти не си младо готино парче ,нито си чичко паричко /Само си стар дебел грозен и без пари .Много се обясняваш - нерез -мисли за коледа...:)Най дебелите игрозни мъже -се обясняват как е*ат малди готини парчета /НАСЪН /:
34
4
 
4
 
! Отговори
-------------------- преди 8 години
34, винаги съм се чудила какъв е акълът на мъжете, които заслужават да бъдат скопени. Ето такива като теб, трябва или да умрат в ръцете на някой обичан техен хомосексуален любовник или да нямат дете или да имат дете, което да материализира всичките им смели мечти, които споделят с нас в нета. Ако може юмрукът - силният, на детето ти да е малкооо по-долу от твоя корем - ще съм много щастлива. Да те пречука от бой. Милото ти детенце.
33
3
 
5
 
! Отговори
-------------------- преди 8 години
38, да, ама тя лавината от зло е задействана в момента, в който този си е помислил, че може да се среща и крачовъргаля с друга жена, когато неговата е бременна със собственото му дете. Кой трябва да прекъсне лавината, че не ми е ясно? Той се дъни, тя му връща. Що тя да я спира, като заслужава правото да му строши това, което е заместител на строшеното й сърце. Сещам се за добро,което може да се направи. Тя отива и бременна зарадва сексуално друг мъж, който си пада по чужди бременни жени. Красота
32
2
 
10
 
! Отговори
----------------- преди 8 години
32, то отмъщението идва бааавно, без да се усети господинът. Един мъж никога не трябва да пренебрегва хилядите начини, по който една жена може да им го нач?ка. Даже няма да разбере откъде му е дошло. Я ще му нареже някой гумите, я ще го обере женицата до шушка при развода, я ще продължи да го лъже колко много му е простила, докато се шматкосва с други мъже.... Жените не трябва да се подценяват, драги наивни мъжлета. Голямата любов и перфектната връзка може да се изиграе идеално. Без проблем.
31
1
 
6
 
! Отговори
-------------------- преди 8 години
34, ти се благодари, че ако си мъж имаш кола, на която да се въздаде справедливост. Онези жени, които изтрещяват и се насочват към отмъщение директно към мъжа, може да те остави на място.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do hiter ti maisi mij neka teb da te izneveryat togava pisi dano da te izneveryat togavo ti kakvo sye napravis si gorno stese gördes ceti slojiha roga muuuuuuuuuuuuu
29
38
 
0
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Един силен юмрук в корема и ще и дойде акъла в главата на тази.
28
1
 
16
 
! Отговори
mda преди 8 години
Не ми е много понятно как може нещо толкова красиво като жена бременна с твоето дете да не ти харесва... Хич не ме учудва реакцията... Пък и на него му е ясно че като са го хванали да извършва предателство ще си получи заслуженото... :) Мацката си е реагирала напълно нормално.
27
2
 
3
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
у нас си мълчат, щото всички са миФки
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варги, не мислиш ли, че точно ТИ е неприемливо да говориш за примитивни страсти? Айде да не припомням пак миналото ти на читателите. Това твоето се нарича лицемерие.
25
10
 
5
 
! Отговори
автолюбител преди 8 години
Само не мога да разбера, защо си го изкарват на колата а не на мъжа.. Не е готино да се унищожава автомобил от яд ...ако съм и мъж рязко ще си утроя любовниците и ще ходя пеш ;)
24
1
 
10
 
! Отговори
Сузи преди 8 години
Varg,коментарът ти ми изглежда много неуместен.Имам предвид профилната ти снимка.Ти може би щеше да реагираш по цивилизовано!?
23
0
 
5
 
! Отговори
Nvm преди 8 години
До 11Да прав си, има ги и такива- то едното без другото не може. Обаче ако си решил, че само ти се чеша крастата, намери си друг такъв, вместо да лъжеш човека насреща,колко го обичаш.
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И като пишем, че колата е унищожена, въобще не преувеличаваме."===Оф, счупила предното и задното стъкло и огънала покрива. Естествено, че преувеличавате.
21
4
 
28
 
! Отговори
------------ преди 8 години
24,а какъв е непримитивният начин да реагираш в подобна ситуация? Аз много се накефих на мацката. Само нож нямаше да му напука гумите. То е ясно, че на него не му пука нито за нея, нито за детето, неща да го заболи и него. Мъжете най ги боли като ги удариш в ....колата.
20
5
 
3
 
! Отговори
----------------- преди 8 години
а относно дебелите мъже. Едно време знаех един, който беше станал ама буквално св?ня за клане, после отслабна, за да се ожени, след 10 години семеен живот се върна в същата си истинска форма - св?нска. Толкова за това кой е временен и кой е вечен.
19
4
 
29
 
! Отговори
--------------- преди 8 години
5, огромна част от жените се разхубавяват, когато са бременни. Само низки и долни мъже, които не обичат нито жена си, нито детето, което са създали, само тези мъже могат да отидат и да правят секс с друга жена, докато тяхната собствена е бременна. Това е най-голямото предателство. Само мъж, който не обича жена си, може да каже, че тя изглеждала зле, когато е бременна със СОБСТВЕНОТО му дете! Ег?ти ***?те! Майка му как е изглеждала що не се попита, а? Баща му друга ли е вършал тогава?
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този пък каква яка жена има, а тръгнал да изневерява.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Огън са латиноските. Страст!
16
6
 
12
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Когато бях строен и хубав, хванах жената да върти любов с един дебел, мазен бензинджия! Тогава разбрах, че няма за какво да се пазя строен и хубав!