Кога мъжът е готов да се обвърже сериозно?

Знаците, че половинката ви е готова за "Ние"
10 дек 2015 22:19,
51
Кога мъжът е готов да се обвърже сериозно?
Снимка: outnow.ch

Наложено схващане е, че жените са тези, които копнеят за стабилни отношения и бяла рокля, докато мъжете са точно на противоположния полюс – радват се на неангажиращите афери и изпитват ужас от мисълта, че някога ще се оженят.

Разбира се, тези клишета не са се появили случайно. Дори твърденията да са леко пресилени, факт е, че един мъж много по-трудно се решава да има наистина сериозна връзка.

Ако в момента вие се намирате по средата на точно такава драма - "Иска ли той да бъде с мен?", разберете кои са знаците, доказващи, че половинката ви вече е готова да използва "ние", вместо "аз".

Той ви запознава с родителите си

Вече може да бъдете наистина сигурни – след като партньорът ви е пожелал да се запознаете с родителите му, значи той гледа сериозно на вашите отношения. Срещата с родителите е важен момент във всяка връзка. Вече всичко е официално, дори с „благословия“.

Той не се опитва да ви "крие"

След като половинката ви иска да го придружавате на много и различни места, значи той е готов да ви въведе във всяка сфера на живота му. Това е добър знак, защото означава, че приема вас и връзката ви сериозно. Означава, че го интересувате и че определено има чувства към вас.

Той е готов да направи промени заради вас

Когато един мъж мисли, че е обвързан сериозно, той е готов на промени в името на любовта. Така че, ако виждате, че половинката ви се съобразява с вас и прави повече компромиси, това определено е добър знак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Лека вечер.
42
0
 
0
 
! Отговори
-------- преди 8 години
А мъжество е..... да знаеш, че е там и да не избягаш. Даже като мръдне, даже като проговори, даже като стане още по-тъмно, даже като светне някой светлината. Това е. ***?стията е да избягаш от страх.Глупостта е да не разбереш къде си попаднал.Мъдростта е да носиш светулка или свещ в ръката си.Лека вечер желая.
41
0
 
1
 
! Отговори
------ преди 8 години
Много хубаво Сам-чо. Значи си търсиш ведра, усмихната, вежлива, чаровна жена, която да ти създава семеен уют, а ти да си до нея за ред, дисциплина и авторитет, най-вече в нея, защото ако нямате деца не виждам на кого ще го създаваш тоз ред, та ти ще създаваш ред, ако случайно жената не е ведра, затъжи се нещо, не й е до вежливстване и си изгуби чара. Много хубаво. Идилия. Знаеш ли какво е женственост, Сам-чо? Да седи жена в тъмна стая, без да говори,без да мърда, без мирис и да знаеш,че е там.
40
1
 
1
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Има качества които са специфични за мъжа в семейството и те са свързани с реда и дисциплината и авторитета. Разбира се мъжа трябва да обича жена си като себе си. Качествата на жената са свързани със създаването на семейния уют. Самият аз не съм семеен, но това са ролите в общи линии на мъжа и жената в семейството.
39
0
 
1
 
! Отговори
------------- преди 8 години
Ако не е мъжество, какво е мъжество, драги Сам-чо?! Защото като разделяш и отличаваш женствено от мъжко е хубаво да тежат критериите, а не да са вятърничеви като за всеки ...сухарски човешки индивид. И кучето е усмихнато, ведро, вежливо, чаровно и ТЕ ОБИЧА заради това какъв си? То женствено ли е или е кучешко?
38
0
 
1
 
! Отговори
----------- преди 8 години
Сам-чо, ти усмихнат, ведър, вежлив, чаровен, обичаш жена си заради нея самата, а не заради това, което няма? Ти такъв ли си? Ако си такъв това женственост или мъжество е?
37
1
 
2
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Това много ли е? Нарича се женственост, понятие явно вече забравено от феминизираните съвременни мъжкарани.
36
0
 
1
 
! Отговори
----------------- преди 8 години
"усмихната, ведра, вежлива, чаровна и която те обича заради теб самия а не заради това което имаш. Жена която е женствена"Оххх, а отзад да й пърхат крила, нали?!Да ти имам критериите.....
35
1
 
1
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Има цели книги които описват какво поведение трябва да имат мъжете-свалячи за да привлекат внимание, какви реплики да използват, как да се обличат и т.н. И това дава резултат, защото и жените които излизат с такива са също така повърхностни както и мъжете. Всичко това води до едно разединено, лицемерно, нещастно, нездраво, упадъчно и отмиращо общество в което хората стават все по-малко, раждат се все по-малко деца във все по нездрави семейства и отглеждани от самотни родители.
34
0
 
1
 
! Отговори
---------------- преди 8 години
"Да вкараш човека в състояние на животно като го напиеш или изкараш извън нерви с лошотия няма да постигне нищо освен да изкара най-лошото у него, нещо което той не е в нормалния си живот."Напий един мъж, за да видиш какво му е пиянството.Мъдрост вековна. Моля всяко наивно момиченце ПРЕДИ да се овърже с който и да е да го види зверски пиян! Да не стане така, че после като почне да ви млати добрякът и да става агресивен, да останете много изненадани.Мъдрост вековна!
33
0
 
1
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Такива мъже не се задържат с една жена и защо да се задържат - те използват уменията си да флиртуват и да се харесват на жените и ги усъвършенстват с всяка следваща курварствайки непрестанно. Наричат жените които им се връзват боклучета и подобни. Ето какви мъже си кондиционирана да харесваш от феминистичното общество в което живееш. Мъже показващи фалшива увереност, стойки, пози и т.н. Знае се че това привилича жените, но това е фалш, измама прилагана от мъже без нравствени качества - лицемери.
32
1
 
2
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Аз знам за какво става въпрос защото съм бил в такива компании и съм слушал неща които не се споделят в женска среда, както и жените когато си говорят за може не споделят тези неща в мъжка компания. Не одобрявам такова поведение на егоизъм, курварство и използвачество и потъпкване на чуствата на другите нито от жените нито от мъжете. Това е долно и руши обществените устои, института на семейството и семейната среда в която би трябвало да се отглеждат здрави деца в уютна и изпълнена с любов среда
31
1
 
2
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Далеч по-добре е да изкараш доброто у човека а не примитивното и лошото. Първичните мъже са мъже животни или както ти бях казал и преди мъже-*** които следват нагона си. С тях не си субект а обект ако разбираш какво искам да кажа. От опита си можеш да направиш сравнение. Такива мъже са опитни във флирта и имат поведение което привлича жените, те също така презират жените и ги използват. Лично съм бил свидетел как такъв съветва приятелчето си как и той да подходи с жената с която е бил.
30
1
 
2
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Да опишат с пет прости думи ли? Ето ти пет прости думи жена усмихната, ведра, вежлива, чаровна и която те обича заради теб самия а не заради това което имаш. Жена която е женствена а не жена с феминистични отблъскващи качества. Да вкараш човека в състояние на животно като го напиеш или изкараш извън нерви с лошотия няма да постигне нищо освен да изкара най-лошото у него, нещо което той не е в нормалния си живот. Това е циничен светоглед който не води до нищо добро.
29
1
 
1
 
! Отговори
-------------- преди 8 години
Сам-чо, а относно нахаканото поведение и самочувствието на мъжете, дето било заблуда. Сам-чо предпочитам мъж със самочувствие, които се държи като мъж, отколкото ***, който трябва аз да ходя да свалям, че да се почувствам ...жена? "е една маска, една игра която която се играе от мъже с нисък морал и задръжки които не се свенят да използват недостойни средства за да постигнат целта си." - Аз такива наблюдения нямам. Първичните мъже са винаги по-искрени. Онези умните мълчат и чакат. Да чакат.
28
0
 
0
 
! Отговори
---------- преди 8 години
Да те науча нещо по женски. Един мъж се познава какъв е, когато го извадиш от равновесие, когато се напие зверски, когато избухне. Тогава си личи какъв човек е! По-добре да видиш един човек в най-лошата му светлина и да знаеш какво точно стой срещу теб, отколкото да се възхищаваш на добродушните добродушковски мъжлета, чиито маски ще паднат точно, когато най-малко очакваш. При жените е същото. Хората трябва да бъдат предизвикани да покажат лошотията си, за да я познаваш.
27
0
 
1
 
! Отговори
--------- преди 8 години
"Надмеността и лошото поведение не са привлекателни, обидите и сравненията не ви правят обичани."Абре Сам-чо, кое е по-истинско бре Сам-чо: надменност и лошо поведение, зад което ТИ не можеш да прогледнеш какво стой или хайде ДА ПОПИТАШ с думи човешки или скромност, примирение и добро поведение на женичка, която ще ти извади душицата с памук и ЩЕ ТЕ ЛЪЖЕ цял живот? Кое е по-добро: да видиш лошотията и да я пребориш или да видиш добротията, зад която стой лошотия, която ще цъфне, но ще е късно!
26
0
 
1
 
! Отговори
----- преди 8 години
Скъпи Сам или Бен, животът ме научи да не ми пука какво искат мъжете, а какво искам аз. След 3-4 опита да ги направя щастливи, драгите мъже, се оказа, че това, което аз предлагам не е това, което ги прави щастливи. Изводите са: ай с?ктир от хора, които не знаят какво искат и не могат да го опишат с 5 прости думи! Ако аз съм щастлива, ще е щастлив и целия свят! Не ми пука изобщо за това, какво ИСКАЛИ мъжете! Ще се променям за някой, който не е готов да ме приеме истинска?! Да моделират други!!!
25
2
 
1
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Съвременните жени трябва да разберат че мацането с грим и подобни процедури не ги превръща в принцеси. Надмеността и лошото поведение не са привлекателни, обидите и сравненията не ви правят обичани. Уви много съвременни жени са станали жертва на комунистическата доктрина на феминизма и егоизма и в следствие стават самотни майки чрез инвитро на 30 години и водят огорчен живот. Съжалявам за това, но виждате че и когато ви казвам истината не искате да слушате и да се поправите.
24
1
 
1
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Искам и да разсея една илюзия на надменните жени които обиждат свестните мъже, но харесват нахаканото поведение на негодници. Това агресивно, самоуверено поведение на мъжагата което толкова ви впечатлява е една маска, една игра която която се играе от мъже с нисък морал и задръжки които не се свенят да използват недостойни средства за да постигнат целта си. Скоро следват разочарованията. Когато поставяш нереални критерии изникват мошеници които уж покриват тези критерии но това е заблуда, маска.