Кога мъжът е готов да се обвърже сериозно?

Знаците, че половинката ви е готова за "Ние"
10 дек 2015 22:19,
51
Кога мъжът е готов да се обвърже сериозно?
Снимка: outnow.ch

Наложено схващане е, че жените са тези, които копнеят за стабилни отношения и бяла рокля, докато мъжете са точно на противоположния полюс – радват се на неангажиращите афери и изпитват ужас от мисълта, че някога ще се оженят.

Разбира се, тези клишета не са се появили случайно. Дори твърденията да са леко пресилени, факт е, че един мъж много по-трудно се решава да има наистина сериозна връзка.

Ако в момента вие се намирате по средата на точно такава драма - "Иска ли той да бъде с мен?", разберете кои са знаците, доказващи, че половинката ви вече е готова да използва "ние", вместо "аз".

Той ви запознава с родителите си

Вече може да бъдете наистина сигурни – след като партньорът ви е пожелал да се запознаете с родителите му, значи той гледа сериозно на вашите отношения. Срещата с родителите е важен момент във всяка връзка. Вече всичко е официално, дори с „благословия“.

Той не се опитва да ви "крие"

След като половинката ви иска да го придружавате на много и различни места, значи той е готов да ви въведе във всяка сфера на живота му. Това е добър знак, защото означава, че приема вас и връзката ви сериозно. Означава, че го интересувате и че определено има чувства към вас.

Той е готов да направи промени заради вас

Когато един мъж мисли, че е обвързан сериозно, той е готов на промени в името на любовта. Така че, ако виждате, че половинката ви се съобразява с вас и прави повече компромиси, това определено е добър знак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Сам преди 8 години
До ----Ааа това пак си ти, нали вчера спорихме в една тема бях с псевдонима Бен, както и да е.След като някои жени не искат не искат да приемат мъдър съвет и настояват да се държат нахакано, надменно, пресметливо и цинично то дръжте си се както сте си избрали. Но да ви кажа че мъжете не обичат такива жени и не желаят да са с тях тъй като вместо да правят живота им по добър и светъл те го вгорчават. Всичко това води само да разделение, самота и нещастие което и целят кукловодите.
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички комплексирани нещастници са седнали да обиждат жените, че не им връзват, ами не ви връзват, защото като ви гледам коментарите, няма на какво да ви вържат, ще вземем да се пребием на тея гладки мозъци. успех момчета с чек**те и свестните жени, упс курвелиите!
21
0
 
1
 
! Отговори
---- преди 8 години
Ozlobena sym razbira se. Ne moje da ne si ozlobena, kogato osven da za e!ane za drugo ne stavat. Inache s golemite pretencii!!! Princesite veche ne sa jeni, dragi Sam-4o. Myjete stanaha princesi.
20
0
 
2
 
! Отговори
Koga edna jena e got преди 8 години
- kogato obicha (dori i vidimo nekadyrnia tiuflek do sebe si)- kogato ima pari da izdyrja sebe si, deteto im+tiufleka- prosto kogato izgubi vsiakakva nadejda da sreshtne niakoi myj pone na gram mentalno, duholvo, profesionalno, choveshki razvit kato neia.Togava.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само лошото виждате разочаровани и озлобени самотници
18
0
 
1
 
! Отговори
Koga? преди 8 години
- kato reshi priatelkata mu, na koiato i e pisnalo da go chaka da stane gotov- kato toi reshi, che e nameril v liceto na jenskata do nego maika si- kogato vsichkite mu priateli sa veche ovyrzani i toi pochva da se zamislia- kogato e na smyrten odyt i triabva niakoia da mu smenia charshafite- kogato jenata, koiato istinski e obichal se e ovyrzala za drug myj
17
3
 
2
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Тя царската дъщеря трябвало да се ожени за някакъв *** работник! Тя която била отхвърлила и се подигравала на толкова много благородни претенденти за ръката и! Унижението сигурно е било огромно, но то я излекувало от нездравата и гордост и тя намерила щастието. Помислете над това мили жени защото тази приказка съдържа голяма мъдрост. Надменността, претенциите и гордостта на принцесата с която тя си мислела че ще подбере "правилния" кандидат всъщност и пречели да бъде щастлива.
16
2
 
2
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Всичко било нагласено от баща и за да може да я излекува от надмеността и за да може да бъде щастлива. Колко много мъдрост има в приказките и старата народна мъдрост не мислите ли мили жени? Всеки един свестен мъж когато живеете с него и сте семейство впоследствие се превръща в цар. Но за да бъде щастлива принцесата първо трябвало да бъде излекувана от надмеността си. В противен случай тя би станала огорчена, самотна и озлобена. Мъдрият и баща за да я излекува я е подложил на привидно унижение.
15
3
 
3
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Понеже виждам че обичате приказки мили жени приканвам ви да си спомните приказката за Цар Дроздобрад. В нея се разказва за една капризна принцеса за каквато се имат много съвременни жени и как тя се подигравала и отхвърляла претендентите за ръката и. Докато накрая баща и я дал за жена на един *** работник. В началото тя била съкрушена, но после открила утеха в обикновените неща на семейния живот и станала щастлива. Едва тогава се разбрало че простия и съпруг всъщност е цар.
14
1
 
3
 
! Отговори
дам преди 8 години
До Самцелта на Нов световен ред...
13
4
 
4
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Жените са особена цел на манипулации за замайване на главите и последвало високомерие и надменност което е греха на гордостта защото както християните така и слугите на дявола знаят че жените са много по-податливи на ласкателства и подобни внушения. Те знаят историята за Райската Градина, знаят че Адам не е бил измамен да яде от дървото, но *** е била. Така че жените са таргет групата чиято цел е да доведе до естественото измиране на европейските народи които са наследствено християнски.
12
4
 
5
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Искам да ви кажа и още нещо на тези самозабравили се, претенциозни жени. Слугите на дявола в Холивуд а и целия запад се стараят извънмерно да наложат тези виждания в съвременните жени, както и да подтикнат жените да се интересуват само от кариера и власт. Това се прави не защото ги е грижа за жените а защото искат да срутят семейството като институция, да има по-малко семейства и по-малко деца и европейските народи да изчезнат. Когато това се комбинира с вълната от емигранти картината е ясна.
11
5
 
5
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Сега нека ви дам добра рецепта за какво трябва да гледате в бъдещия си партньор - да бъде българин и да се разбирате и обичате с него. Това е! Без никакви други претенции и приказни образи които не ходят до тоалетна, спят на облаци и винаги са свежи и усмихнати. В древния християнски обет за вричане е казано - в скръб и болест, в болест и здраве , в богатство и бедност. Помислете над тези думи. Двамата стават една плът - мъжа и жената завинаги.
10
3
 
6
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Докато преследвате митологичната измислена земя на сънища вие отблъсквате грубо свестните мъже и ги травматизирате създавайки им чуство за малоценност заради това че не пасват на приказния образ който сте си създали. Накрая огорчени и озлобени че принца на бял кон така и не идва решавате че любов няма и се жените за някой богат престъпник за да се утешите поне с парите. Отново съжалявам да ви го кажа, но вие сте с промит мозък от Холивуд.
9
3
 
6
 
! Отговори
Сам преди 8 години
Жените пишещи и изискващи в предишните коментари са се отвяли и са отнесени от вихъра до степен да не правят разлика между мечти и реалност. Чар, социален статус, страст, пари, положение съжалявам, но гледате много филми и четете много любовни романи с главни герои храбрият корсар и отвлечената принцеса писани от самотни жени с развинтено въображение. Вие очаквате някакъв митичен принц на бял кон да се спре на вас пепеляшките и да изживеете някаква приказка. Това няма да стане, това е мечта, сън
8
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжете, които не могат да имат нито една желана и хубава жена (простичко казано- смотаняците) се оправдават с това, че жените искали пари. Да, ама не. Жените искат чар, искат социален статус (изключая люлинските селянки с фалшиви чанти Louis Vuitton), искат сигурност, страст и какво ли още не. Неща, които всеки уважаващ себе си мъж притежава. Оправданията са за слабите, за лабилните и страхливите, които не искат да признаят, че винатата затова да нямат хубава жена си е в тях.
7
8
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Така че тя природата го е измислила - да се допълват хората. Майката да се грижи за децата и семейството, мъжът - да ходи "на лов", да се грижи за парите. За останалото питайте например германците с тяхната демографска криза и еманципирани работещи жени.
6
8
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Много са ви паднали критериите на днешните жени, и все повече ще падат. Женският живот изисква от жената повече неща, да не кажа - всичко. Майчинството е много сложен процес, който мъжете не разбират и се иска голяма физическа и психо енергия за това, от жената се иска да е хубава, поддържана, добра домакиня... Ако трябва и да работи по 8 часа на ден, нали се сещаш, че за нищо друго няма време? От мъжете се иска само едно - да работят и да изкарват пари.
5
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма, как една умна, работеща жена изкарваща пари, грижеща се за себе си и и развиваща се да се впечатли от един дюнерджия (не, че има нещо срамно в професията, но за нея не се изисква умствен потенциал), просто нито ще има, какво да си кажат, нито биха имали еднакви възгледи за живота, така че пари-пари, ама и акъл трябва. Всяка жаба да си знае гьола, който няма възможности да впечатлява яки жени, да не ги плюе, ами да се хваща да бачка по себе си. Това, че мъжете си падат по *** е друо
4
7
 
20
 
! Отговори
КогатоМайкаМуОстарее преди 8 години
и вече не може да го обгрижва, или когато тя си отиде от този свят.Тогава оплешивелият и надебелял мачо най-напред се опитва да си свали нещо младо. Щом се убеди, че номерът му няма да мине, започва да се оглежда за изгодна брачна партия - заможна дама без деца в зряла възраст. Щом и такава не му обърне внимание, вади старите тефтери и звъни на стари гаджета. Но те или са омъжени, или помнят стари обиди и му дават пътя.Накрая, ако има късмет, ще го хване някоя с деца - заради апартамента му.