Донор на сперма с над 800 деца, на седмица по едно!

Професионалният баща получава по 50 паунда на всяко даряване
13 яну 2016 22:11, Мария Захариева
57
Донор на сперма с над 800 деца, на седмица по едно!
Снимка: Facebook

Най-плодовитият донор на сперма във Великобритания е баща на над 800 деца и получава по 50 паунда на всяко даряване.

41-годишният Саймън Уотсън дарява сперма от 16 години насам и става баща всяка седмица.

Днес той продава ценния материал и във Facebook, като до момента е получил над 40 хиляди паунда за това. Интересът към Уотсън обаче не стихва.

"Всичките ми приятели и цялото ми семейство знаят всичко за мен, нямам тайни", разказва Саймън. Въпреки това обаче приятелите на децата му (тези от неговата законна жена) намират дейността на мъжа за смешна.

"Синовете ми казват, че никога не биха дарявали, но нямат нищо против аз да го правя", допълва той.

Саймън има синове на 19 и 17 години от първия си брак и 10-годишна дъщеря от втория си брак. Работата му обаче оказала своето влияние и известният донор се разделил и с втората си жена.

"Писна и от това, което правих. Тя всъщност го презираше. Постоянно тичах насам натам, за да дарявам, а това й лазеше по нервите", разказва мъжът.

Цялата история с даряването на сперма започнала след първия му брак. Саймън решил, че иска още деца, затова и започнал.

"Втората ми жена знаеше какво правих, но си мислих, че го е приела. Не знаех дали й харесва", допълва Саймън.

Саймън първоначално дарявал в банки за сперма, но после развил нещо като частен бизнес. Започнал да се рекламира във Facebook. "Вижаш как изглежда човекът, по-сигурно е", обяснява той.

Разказва, че като цяло няма изисквания към клиентите си. Няма против да пушат или пият, но ако клиентът някога е бил наркоман, ще му откаже. "Отхвърлял съм няколко души, които бяха очевидни откачалки - просто се извиних и си тръгнах", спомня си Саймън.

Така днес британецът е баща на над 800 деца, сред тях и доста близнаци. Поне за толкова знае. "Никога не съм си представял, че ще съм донор в такива мащаби. А с помощта на Facebook всичко стана лавинообразно", обяснява многодетният татко.

Мъжът не дружи с родителите на своите деца. За него е достатъчно те да са щастливи, за да е щастлив и той. След като си свърши работата, хората най-често изчезвали.

Преди да посвети изцяло времето си на даряването на сперма мъжът се занимавал с бизнеса на родителите си. Сега е посветил цялото си време на новата си работа, като цели винаги да дава най-доброто от себе си. Твърди, че повечето му клиентки забременяват отведнъж.

Споделя, че засега няма планове да спира. "Имам деца навсякъде по света и родители, които са ми благодарни", завършва Саймън.


57
Още по темата: донорспермадеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Том преди 2 години
За това европейското население намалява и е този демографски срив и постепенен геноцид на европейските народи. Те възприеха твърде много гнусни, сатанински доктрини идващи от тайни общества слуги на дявола, като масонството които бяха поднесени като "свободи" и които доведоха до морална и обществена деградация и упадък който води към загиване. Дай Боже нещата да се обърнат и променят и хората да се върнат към здравата християнска основа!
27
0
 
1
 
! Отговори
Том преди 2 години
Жените не бива да забременяват изкуствено, това е извратено! А и какво ще стане ако някои от децата като пораснат не знаейки едно за друго започнат връзка. Ще се получат израждания. Това е толкова неестествено! Хората трябва да се насърчават и стимулират финансово от държавата за да изграждат многодетни и мон0гамни семейства. За съжаление се намираме в период от историята в която се провежда с@танизираща, не0езическа политика на морално разложение и подмяна на християнските ценности!
26
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Еволюционнен път

Съвсем прав си, по същия начин не бива да месим в еволюционния процес при здравни проблеми. Камъни в бъбреците, болна жлъчка, възпаления на отелителния тракт, все доста болезнени състояния.

Пожелавам ти ги всичките на куп....
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До онбашията

Глупости! На Бах и Моцарт никой не е чул за децата, всичко е изгнило, дори ловя бас, че не знаете кой от двамата колко деца е имал, но изкуството е вечно!
24
0
 
13
 
! Отговори
:))))) преди 2 години
"Сега е посветил цялото си време на новата си работа, като цели винаги да дава най-доброто от себе си."
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е точно пък от британец ли намериха да взимат материал. Най сакатото племе на тая земя. Рижави, криви, *** наркомани.
22
3
 
40
 
! Отговори
защо преди 2 години
Трябва да има ограничение за тази дейност от около 6 пъти. Тези новородени практически са братя и сестри и е възможно да се оженят помежду си. Тогава ще се родят много хора с аномалии и ***. Това го знае медицината от по миналия век. Тази държава, която го допуска трябва да бъде наказана и санкционирана.
21
0
 
24
 
! Отговори
nina преди 2 години
той пък един красавец...
20
21
 
17
 
! Отговори
Еволюционнен път преди 2 години
Всички такива не естествени забременявания ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ, както и да се забрани изкуственото забременяване.
Това е объркване на естественият подбор на природата и се влошава популацията, това е проблем на страните с развита медицина.
19
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това определено е нередно. По какъв начин ще предпазят тези деца някой ден да не се оженят помежду си и съответно поколението да е с някакво генетично увреждане? Законите пак куцат ...
18
10
 
9
 
! Отговори
онбашията преди 2 години
евала! пък нека бунаците се напъват да постигнат "успех в живота", след 100 години никой няма да знае даже за бил гейтс, само децата остават след човека.
17
1
 
17
 
! Отговори
ген мат преди 2 години
те за това са такива каBали повечето англичани.... да видиш пък като тия 800 започнат да се размножават помежду си какъв матрЯл ще се народи
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Могат да на правят цяла армия от братя.
15
1
 
27
 
! Отговори
щирлиц думка минко преди 2 години
все пак трябва да има някаква граница айде 8 добре ама 800... и за минко 4 много.
14
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Па и е грозен!
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя колко издръжки го чакат не е истина. Те и вече гол са го съблякли де.
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Iskam i az da stana donor.
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УЖАС!
800 ненормалника.
Човечеството върви към крах.
10
0
 
49
 
! Отговори
БРАТЯ!!! преди 2 години
Някои и от чик*ята пари правят, а ние лъскаме бадева.
9
1
 
33
 
! Отговори
neo5 преди 2 години
Ееех, моите че*кии на вятъра са отишлE, сигурно съм щял да заработя около 500-600 хиляди паунда.. :D