Знаете ли, че...Първите снимки на НЛО са били направени през 1883 година?

Първият доклад за отвличане от извънземни е от 1961 година
15 яну 2016 19:20, Михаела Лазарова
14
Знаете ли, че...Първите снимки на НЛО са били направени през 1883 година?
Снимка: Reuters

Знаете ли, че първата държава, която изобразява летящи чинии върху своите пощенски марки е Екваториална Гвинея през 1975 година? Също така години по-рано, през 1947 година, за първи път бива използван терминът "летяща чиния“.

Това става след като пилотът Кенет Арнолд локализира девет летящи обекта в небето, приличащи на чинии. Днес от рубриката на Az-jenata.bg -  „Знаете ли, че...?“ ще споделим с вас някои любопитни и малко известни факти за НЛО.

Редица египетски йероглифи показват рисунки на машини, наподобяващи хеликоптери, лодки, самолети. Мнозина вярват, че това е доказателство, че извънземните поне веднъж са посетили древните египтяни и че те са успели да видят невероятна за времето си технология.

Знаете ли, че се смята, че Наполеон Бонапарт е бил отвлечен за няколко дни (през 1794 година) не от група мъже, както по-късно се твърди, а от извънземни? Група учени били шокирани да открият в скелетните останки на Бонапарт пластинка с размер около сантиметър, приличаща на чип.

Всички сме чували и виждали невероятните кадри, на които са заснети житните кръгове. За тях все още се вярва, че са създадени от извънземни, тъй като до този момент не е намерено логично обяснение за това явление.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Михаелче, напиши една статия за света преди, по време и след извънземните. И как са повлияли на сексуалният ни живот.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз читава снимка на НЛО не съм виждала. А вие?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажи-речи и фото апаратите датират от тогава.