Жена с къса пола учи имигранти на западен морал в секса

Оскъдното облекло не е извинние за изнасилване, учат в Норвегия
23 яну 2016 14:42,
167
Жена с къса пола учи имигранти на западен морал в секса
Снимка: MailOnline

Снимка на млада жена в къса пола, седяща с разтворени крака, ще бъде използвана, за да се покаже на мигрантите, че по-разкриващите дрехи не означават, че жената иска секс.

Снимката, с която се е сдобил MailOnline, в момента е използвана по време на часове за превенция на изнасилванията в Норвегия, на които търсещите убежище се учат на подходящо секс поведение след скорошните атаки в Кьолн и други места в Европа, пише 24 часа.

По време на часовете, учениците, предимно пришълци от арабски и северноафрикански региони, са учени, че оскъдното облекло не е извинение за изнасилване или тормоз. Говорейки пред MailOnline, Линда Хаген, ръководителка на часовете, разкрива предизвикателствата, пред които тя е изправена, опитвайки се да промени мисленето на мигрантите. "Често използвам снимка, за да им обясня какво правим ние. Всички са запознати с този метод от училище", казва тя.

Участниците в курсовете, често правят коментари като "тя го е целунала, това е покана за секс" и "щом иска да дойде и дома, значи всичко е по взаимно съгласие".

В отговор Хаген обяснява, че западните стандарти са различни от онези, в някои ислямски страни.

Хаген вярва, че масовите сексуални атаки са се случили, след като агресивни имигранти са дали начален старт на тормоза, след което масата, която по принцип не е агресивна, е последвала техния пример. "Не можем да променим мъжете, които по природа са агресивно, защото обичайно те имат комплекси проблеми", казва тя и добавя, че ако агресивните мъже бъдат извадени от масата, атаките могат да бъдат спрени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ани Владимирова-психологът правилно обясни: Човек, чийто живот е преминал в среда, където разголването е забранено има нисък праг на сдържаност и може да бъде провокиран от малко голота. Обратно- в скандинавия примерно, хората толкова са преситени от порно и гледане на голо, че вече имат проблеми с ректилната дисфункция. Една разголена жена си и проси секс невербално и въпреки че никой няма право да я насилва, тя пак има вина, че не е по-дискретна.
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бежанците са предимно от страни в лоито Москва изнасяше "червена революция", а както знаем при комунизма жените са общи.Мигрантите с години са облъчвани с комунистическата идеология затова поведението им е такова.
91
2
 
4
 
! Отговори
начервената шапчица преди 8 години
С тази снимка " ела вълчо изяж ме ", не става много ясно що е това " западен морал" . Но пък става ясно що е това "западно лицемерие" .
90
0
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
Тази да ми падне.
89
0
 
3
 
! Отговори
не е точно така преди 8 години
правеха го в европа, защото като бежанци законите на брюксел т.е. с..а..щ ги правеха недокостими. Те не са глупави и *** както е разпостранено. Точно защото ги мислят за такива, те си правят каквото искат. Отделно не знам колко са им опрали мозъците.а европа е по-скоро атеистична, който е вярващ го приемат за фанатик. На тази база могат да влязат лесно за.. воеватели. От другта страна работи плана за остта на балканите... е ако хората вярваха по-силно в Господ Исус Христос щяха да намерят
88
1
 
5
 
! Отговори
дан преди 8 години
ТРЯБВА БУРКА........И НА МЕРКЕЛ
87
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Камшик,къса кожена пола и тъмни очила. Хахаха
86
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз като видя забраден/а и ми се иска да имам брадва в ръка. Къде, какво и как ще сека си е моя работа.Ако не им харесва - да си ходят вкъщи да си проповядват вероизповеданието.
85
1
 
26
 
! Отговори
ха -ха преди 8 години
Тая на снимката и ако е без *** ,съвсем ще убеди загорялите ,че не мисли за секс.
84
0
 
63
 
! Отговори
81195 преди 8 години
И как с един курс ще преодолеем 3-4 века изостаналост?
83
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
трудно ще се приспособят на нашия начин на живот.Все едно да го поканиш в къщи, и той ...образно казано да сбори жена ти или дъщеря ти.Щатите и най вече Европа такъв си го набутахас тази Арабска пролет,че няма къде повече.
82
18
 
21
 
! Отговори
до някой преди 8 години
Осъзнават го ,защото ислямът в едно е прав и ни атакува повсеместно с това.Ние сме превърнали културата си в секс .Всичко е вече секс.Не политика,бизнес или пари - секс .И това ще ни загроби като култура.Защото преди да ни ислямизират нашите жени вече унищожиха християнското звучене на всичко около нас. Превърнаха и любов и власт и морал просто в.........секс. Жени ,това ,те просто разбират света така. Езически Рим е бил това дето днес е ЕС.
81
14
 
8
 
! Отговори
някой преди 8 години
Много добра идея!Наистина вярно е това, колеги които са били в арабските държави са ми разправяли - като видят някоя така облечена и почват да си точат лигите и сигурно си мислят, че тя го прави защото иска секс. Просто съвсем друг свят! Там жените трябва да са забулени, зачохлени, омотани, така че никой да не си мисли за тях.Едва ли иначе така масово щяха имигрантите да имат мерак да изнасилват ако съзнаваха какво правят.
80
7
 
12
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Тук пише т нар журналист Иво Инджев-приел тайно исляма и използващ всякакви трикове да си налага анти християнските възгледи .Тъжното в БГ е не че ни управляват ДСП,мафията,Турци ,руснаци и тн ,тъжното е че опозицията е фалшива .Тя също е съставена от комунисти ,доносници и ченгесари . Иво Инджевци ,П.Стояносци .Московци (той пък не знае къде е) ,но Москов е баш пример- те СА НА ВЛАСТ И В УПРАВЛЕНИЕ И В ОПОЗИЦИЯ.
79
1
 
12
 
! Отговори
до Иво доносника преди 8 години
Талибаните не обичат да строят,впрочем те по манталитет не са по различни от днешните феминистки в ЕС- рушене до основи на всичко християнско .
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ooh, maikooo i nie si mislehme, 4e tija sa napred s demokraziata, a i te naivnizi se okazaha....ste obi4avat i dresirat maimunki....lelelele
77
5
 
3
 
! Отговори
виж сега преди 8 години
Комунистите не правят разлика ,щом някой вярва в Бога той ще да е талибан някакъв.Комуниста на СССР ,на ЕС,от САЩ си е такъв .И от доносник ,журналист да стане и демокрация да развее,той мрази Бог.Нали ,Иво .
76
4
 
16
 
! Отговори
до 100 преди 8 години
Да сравняваш християнин с талибан -това е вече напълно неокомунизъм .
75
11
 
9
 
! Отговори
идиотки преди 8 години
Жените вървят по план . Монголи ,турци ,комунисти не успяха да затрият Християнска Европа.Но жените знаят как .Те както знаем не са по строителството ,а по събличането .Катедрала не могат да направят,но да си снимат оная работа пред катедрала , в това са номер едно .
74
3
 
6
 
! Отговори
Ученолюбив преди 8 години
Как да не си посегнеш на учителката, като очевидно е с много дипломи, най-вечедадени и от природата...