Дамите повече мислели за секс на първа среща

50% от жените готови за ласки веднага след запознанство
27 яну 2016 17:22,
16
Дамите повече мислели за секс на първа среща
Снимка: Архив Reuters

Резултатите от ново проучване вероятно ще изненадат мнозина, но се оказва, че повече жени, отколкото мъже, мислят за секс на първа среща, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.

Анкетата, направена във Великобритания от сайта Vouchercloud.code, разкрива, че 50 процента от представителките на нежния пол мислят за интимни страсти на първа среща, която за една четвърт от тях завършва със секс.

За сравнение - когато за първи път излизат на среща с жена, само 30 процента от мъжете мислят за "креватен екшън".

"Някои хора вероятно ще останат изненадани от факта, че на толкова ранен етап повече жени, отколкото мъже, мислят за секс. Приложенията за запознанства обаче промениха начина, по който хората се запознават и срещат. От тази гледна точка вече не е изненадващо, че целта на много първи срещи е сексуален контакт, а не намирането на съвместим потенциален партньор за дълготрайна връзка", казва Крис Джонсън от Vouchercloud.code.

Проучването показва също, че необвързаните британци на възраст между 18 и 30 години ходят средно на 11 първи срещи годишно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: женисекспърва среща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
както преди 7 години
Има и красавици, ама трудно да кажеш, че от грим какво може да видиш. Има много готини мъже обаче, но колко от тях са сериозни е дръг въпрос. Това 'приятел с бенефит' е много популярно. Въпреки, че за какви приятели говорим? Хм моите приятели не ме използват, така че не, мерси. А и да се срещаш с някой бъди подготвена да чакаш с дни за отговор на текст докато той видиш ли дейтва друга, защото темата 'exclusive' още не била засегната и това не е изневяра. Абе направо си е невероятно!
11
0
 
0
 
! Отговори
кактоидае преди 7 години
Да се срещаш и опознаваш във Великобритания е кошмар! Да отидеш на дискотека и веднага ти се лепват 'ухажори', чиято цел е секс за нощта. Жените пък направо си го искат дали на глас дали с действия. Забрави флирт, някои от тях да ама други направо скачат на врата на някой или се разголват. Да отидеш на няколко срещи и после хайде чао, ако няма секс. Не че си успял да научиш дори фамилното име или адреса на човека ама...това е, култура! Покажи морал и че си имаш граници и те сменя със следващата
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тц....мммм....ходят без ***.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще го имам в предвид като се запознавам с британки,макар да не съм виждал много хубави сред тях
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те въобще си мислят повече, само дето лицемерничат повече.
7
6
 
12
 
! Отговори
Роко преди 8 години
За 3 години прекарани в Великобритания,се убедих ,че няма по е***ливи от англичанките,хайде младите по клубовете ги оправдавам заради възраста(всеки петък вечер може да разпишеш бележника на непозната в клуба),ама и лелките на средна възраст 45_55 години са фурии,нямат никви задръжки,абе е@ лива нация само мъжетеим дето се мислят за царе на света апък лелките ако има чалъм и с умрелите ше си го сложат!!!
6
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бил съм там за близо година. Наистина, голяма част от тях са готови още на първа среща. Но не за друго, а защото по-голямата част от тях на нищо не приличат и рядко някой им се връзва. Затова бързат да се разголят колкото се може по-бързо, да покажат прелести и да ви понапият, че да не им откажете.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Анкетата, направена във Великобритания..."===Така си и помислих.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tака е. Целият смисъл тялото ти да има ваг*на се губи, ако не ѝ осигуряваш необхуидимото.
3
1
 
6
 
! Отговори
mmm daaa преди 8 години
*** mnogo pari nqma :D
2
7
 
25
 
! Отговори
optimist преди 8 години
Това важи за Великобритания сигурно, където жените са предимно грозновати - т.е. нормално е да са по-навити и на мъжете да не им се занимава.
1
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни пачи...

Спонсорирани публикации