Красотата – на един грим разстояние

Трудно ли е да си красавица в днешно време?
56
Красотата – на един грим разстояние

Снимка: pisez.com

И друг път е ставало въпрос за силата на грима, с която съвременната жена е напълно запозната. Разбира се обаче, за добрия грим има и много тънкости, които малцина умеят.

Фактите обаче са си факти – съвременната красота е на един грим разстояние. И дори не толкова големи красавици изглеждат много по-добре след четката с макиаж. Убедете се сами в следващата галерия, а още подобни снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: красотагрим
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-ефикасното лекарство срещу женски пъпки е чорайбинът.
25
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпрос: Защо мъжете нямат целулит и стрии? Отговор: Защото е грозно.
24
0
 
5
 
! Отговори
Трей преди 8 години
Пълен кошмар, грима и макиажа е средство на измамата и лъжата с който да бъдат измамени мъжете. Това не е истинско, всичко е фалш. Мъжа си търси половинка най-вече по външните белези за да прецени дали жената ще е добра майка на децата му а тези белези са изопачени и прикрити от грима. Като се сетя и за самочуствието и надмеността на такива жени почиващо върху лъжа и ми става лошо. Как смеят да имат каквито и да е претенции към мъжете, та това са ужасни грозници които трябва да са благодарни
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей, много грозни бре! Българките са класи над тях,Представяте ли си българка омацана така?! Ще е класа над тия крокодили!
22
1
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Отишла една такава кака при известен художник и го попитала дали ще може да и нарисува портрет, той и казал, че няма проблем, и тогава тя пак го попитала, "А ще можете ли да докарате точно цвета на лицето ми" и той е успокоил "Ама разбира се, не се притеснявайте, и аз си копувам бойте от същият магазин като вас"
21
16
 
6
 
! Отговори
До 24 преди 8 години
Те след 25 вече никой не ги търси,няма от кого да се крият,колкото си искат да се гримират,актуалните са между 19 и 23.
20
1
 
11
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Без грим са като таласъми,пък са на по около 25 и неприличат на нищо,много се китосват!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
19 без грим никой не те забелязва. С грим може и да ти излезе късмета да те хареса някой красавец, който ще те прецени
18
0
 
23
 
! Отговори
Хетфиелд преди 8 години
Ето защо най-подходящо е да заведеш момичето на първа среща на басейн! :)
17
2
 
7
 
! Отговори
I преди 8 години
Без грим се вижда душата - с грим е нещо друго..
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
16, не може всички да сме естествено красиви. Има ни и нас грозните. Вие с уникален и безценен дар ли сте дарена или сте с естествена грозота? Чисто любопитство. Чудя се дали казвате на изглеждащите плачевно комично и жалко дали са грозни или просто сте от тези, в групата на "няма кой да им каже, че преди това са били къде по-красиви". А дали не са се разкрасили, защото някой им е казал,че са грозни и те не са могли да приемат този факт. Като си грозен си грозен. Не може всички да сме кат вас.
15
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
abe na 4 rakii mi se vijda po xubava
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са българки със сигурност. Дори аз като жена не преставам да се възхищавам колко красиви са българките, дори без грим и без кой знае какви фешън облекла. Но за жалост срещам все повече ужасно наплескани с грим и най-вече с надути с хиалурон устни момичета, някои от които са се докарали да изглеждат плачевно комично и жалко. Да не говорим колко им личи. И няма кой да им каже, че преди това са били къде по-красиви. Факт е, че естествената красота е уникален и безценен дар.
13
0
 
12
 
! Отговори
ДА преди 8 години
А сутрин,когато изтрезнееш и я видиш без грим!?
12
0
 
16
 
! Отговори
Ужас преди 8 години
Гримът наистина правел чудеса.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И освен това остарявам, побелявам, бръчкосах се, дланите ми се ошариха с още линии, ставам от ден на ден все по-досадна и злобна. Търся си хора, с които да влизам в конфликти в нета, защото иначе се десоциализирам зверски и почти забравям как се говори. От време на време си спомням каква бях, но се забравям бързо, защото спомен настояще не прави. Целта на настоящия ми живот е да продължа да дишам и утре. Особено тежко е, че не само съм грозна, ами и не ми трябват пари и не завися от никого.
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E, аз съм естествено т.ъпа и грозна и затова не нося грим. Остава само да надебелея и ще вляза в кошмарите на всички любими мои мъже- да съм неврозна, грозна, т-ъпа, дебела, незадоволена, с мустаци, с косми, непожелана и необичана. Ето това е да си истинска, натурална, реална жена. Добра вечер, драги момчета.
9
0
 
7
 
! Отговори
onz преди 8 години
До Анонименбешлиго, мое да шпаклова с водно стъкло...
8
1
 
15
 
! Отговори
Фенка преди 8 години
Повечето са си нормални, някои са дори доста хубави, но имат някакви кожни проблеми. Иначе след грима всички са копи пейст...
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И една странична мисъл - аз на някоя от тия като й се измяткам по суратя - какво? Ше се разтече ли шпакловката? Ахахаха...

Спонсорирани публикации