Tехники на горене навлизат в козметиката

Разберете повече за новите "горящи" процедури
16 мар 2016 22:40, Криси Табачка
3
Tехники на горене навлизат в козметиката
Снимка: Instagram

В опита си да предостави най-разнообразни и интересни варианти, с които жените да запазят своята младост, козметичната индустрия стига далеч.

Понякога в твърде буквалния смисъл на думата. Да изпробваме нов крем с иновативна технология е едно, но все по-често се натъкваме на тенденции в сферата, които са леко притеснителни.
Преди време бяхме ви разказали за техниката на горене, с която звезди като Алесандра Амброзио премахват цъфтящите краища от косата си.

Нейното своеобразно продължение се пренася под формата на терапия за лице.

Какво представлява?
Терапията се появи преди известно време в Китай и представлява поставянето на хавлиена кърпа, пропита с „таен еликсир“. Тя се поставя върху дадена част от тялото. Може да бъде върху лицето, шията, гърба, бедрата, краката, ръцете и дори стомаха. Добавя се малко количество алкохол, за да се запали. В следващите секунди огънят се погасява с друга кърпа непосредствено преди да докосне най-горния слой на кожата. След това се прави масаж с хидратиращ лосион, за да успокои кожата и евентуалния дискомфорт.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес бг, от кога думата май*муна е нецензурна?!?
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквито и техники да навлязат с възрастта не може да се бори човек, вярно може да се инжектираш и подрязваш от тук, от там, но тогава пък, вместо на човек, почваш да приличаш на ***, а някои държат още от 20 годишни да приличат на макаци!

Спонсорирани публикации