Мръсни чорапи, мръсно бельо – мръсните тайни на британците

Изследване показва хитрините на англичаните. Дали са само техни?
2 апр 2016 13:33,
31
Мръсни чорапи, мръсно бельо – мръсните тайни на британците
Снимка: архив, Ройтерс

Национално изследване разкрива "мръсните" тайни на британците, свързани с някои от техните най-лоши хигиенни навици, пише в. "Дейли мирър".

Поданичките на Нейно Величество обичат да крият мръсните чинии в хладилника, когато ги мързи да ги измият. Мъжете пък нямат нищо против да ги използват няколко пъти, дори без да ги заплакнат между обеда и вечерята.
 

Една от "мръсните" тайни на британските домакини е, че бършат прах от мебелите не със съответния уред, а с мръсен чорап. Те често не се свенят да облекат отново дреха, която вече е сложена за пране в пералнята. На подобна практика се отдават 20 на сто от запитаните.

Изследването е обхванало 1000 британци на възраст между 18 и 40 години и е проведено от фирмата за домашни потреби "Метод". За премахването на прах от мебелите някои дами се изхитряват и използват...сешоар. Голям брой участници в допитването доверяват, че не си сменят чаршафите в продължение на половин година. Сред странните навици, разкрити от анкетата, се оказва чистенето на къщата...по адамово/евино/ облекло.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
5
 
! Отговори
Продължението преди 8 години
Рускинчето се оправдало с това, че стяга детето за детската градина и бърза, а стаята е малка. Затова била сложила кукуто върху гардероба, за да него блъснат и разлеят.Смятала да го изхвърли в тоалетната след като облече детето.Свекървата не приела това обяснение и започнала с подигравка да разказва случката на всички - на роднини, комшийки, на приятелки, с които рускинчето успяло да се сближи.Това била капката, която преляла чашата и снахата поискала развод.3атова, СВЕКЪРВИ, НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ
21
3
 
2
 
! Отговори
Друга смешна история преди 8 години
Познат на родителите ми навремето следвал в СССР. бил в последния курс, когато приятелката му рускиня забременяла и се оженили. Свекървата по начало била против той да доведе руска снаха, но нямало какво да направи. Когато младите пристигнали в България, започнала да намира кусур на момичето за всичко. така минали няколко години.Веднъж свекървата влязла при снахата и установила, че цокалото на детето е сложено върху гардероба и на всичко отгоре било пълно сещате се с какво...Продължение...
20
2
 
4
 
! Отговори
Познавам човек,роден преди 8 години
през 1951 г. Майка му забременяла с него по време на една от отпуските на приятеля си войник. Майката на момчето била много консервативна и настояла веднага да се оженят. Когато бебето се родило, съпругът все още бил войник.Веднъж, когато младата майка била на разходка с бебето, свекървата решила да инспектира стаята й. Открила чифт непрани *** под дюшека и после вдигнала скандал. Това бил поводът снахата да се върне при майка си. после пък зетят не щял да живее при тъщата и се развели.
19
2
 
5
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
О това не е нищо, мойта Пена, не си мие другарката по месецо, а гащите си сменя редовно 3 дни у едната страна и три дни у другата. Не знае кво е четка и се уригва на член.
18
0
 
2
 
! Отговори
m преди 8 години
До Анонименmini granitsata .vlez v turska toaletna i posle pak komentiray.
17
0
 
5
 
! Отговори
икар преди 8 години
До АнонименВ ресторант в Лондон видях точно такива смесители, за които само ми бяха разказвали.
16
2
 
10
 
! Отговори
София преди 8 години
По 6 месеца не сменят чаршафи?? Аз ако не изпера чаршафите в неделя сутрин, въобще не го отчитам като ден :))))
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
британците преди 10г разбраха що е това зъболекър, така, че не съм учуден
14
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В по-старите къщи може и да няма смесители, но във всички останали има. Пълни глупости са това, че се пълни мивката и се мият така в днешно време
13
1
 
45
 
! Отговори
Айджан преди 8 години
Чаршафите трябва да се сменят веднъж на седмица(най-малко). Не мога да си представя как вони къща с несменени чаршафи от 6 месеца, сигурно е като в свинарник.
12
0
 
12
 
! Отговори
666 преди 8 години
The Lovely Brothers - Kebab - напишете в ютюб. Британците в пълната си прелест като *** по пъбовете.
11
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До коментар номер 1Вярно е смесители са имали само в замъците богатите и знатни хора.Затова като им казвам че имам смерсителни батерии в банята ме мислят за принц.В общи линии са тъпани и папагали.България с фирмата Видима е напред поне 100 години преди много кралства !А хугиена без налягане в тръбите е мъка в Лондон като пуснеш мивката и в банята някойВИКА на умряло защото спира топлата вода автоматично без налягане.Другото е че колите ом се движат на обратно точно както мъжете им .
10
0
 
8
 
! Отговори
666 преди 8 години
https://youtube/watch?v=TY4shxS4ZeQ - Вижте британците
9
3
 
17
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
ми то с два отделни крана си е изкуство бе брато. то и баба знае със смесител.
8
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То в Англия 75 % от хората са *** !Затова и културата им е на ниво маймуни в клетка.Сами си ги прибират там и синдикати имат събрани от африка,индия и други бивши колонии на кралството с *** и цингяните.
7
4
 
19
 
! Отговори
Чорбаджи Марко преди 8 години
Като имат *** трябва да си ги пЕрат. Ние в подбалкана се бършем в дългите ризи и не носим ***. Нямаме и чорапе. Мъдите хлопат на свобода в потурето.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, това "изпиеш милкана" вместо "измиеш мивката" ме разсмя, иначе е прав 6.
5
0
 
20
 
! Отговори
Жоре, преди 8 години
А колко вода хабиш, докато изпиеш милкана до степен, че да е хигиенично да си изпиеш чиниите в нея?Логиката им куца.
4
39
 
5
 
! Отговори
жоро лакс преди 8 години
това с мивките е направено с цел да не се разходва много топлата вода. пълниш си мивката с разхладена от двата чучура и се миеш. има някаква логика все пак.
3
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименМай е вярно, даже имали някаква наредба, която забранявала смесителите. Поне по филмите ги дават да се мият на някакви затапени мивчици, в които плюят, секнат се и си плискат лицето със същата вода. Иначе Бърнард Шоу много ни осмива българите.