Най-добрите кейсове за Iphone на модните къщи

Дизайнерите разширяват своите линии със специални аксесоари
6 апр 2016 19:42, Криси Табачка
1
Най-добрите кейсове за Iphone на модните къщи
Снимка: Dior

Ако има нещо, в което модната индустрия е специализирана, то е представянето на тенденции за цялостната визия.
От много време в колекциите не става въпрос само за перфектната рокля, обувки, чанта, панталон или блуза.

Дизайнерите разширяват своите линии със специални аксесоари, които представят перфектната симбиоза между технологичен напредък и актуални цветове и форми.

Обособените изделия за Iphone и Ipad отдавна се приобщават към общите произведения на марките и заслужено носят емблематичните детайли и елементи не само на архивите на модните къщи, но и сезонните тенденции.
Това, което наистина впечатлява е възможността, която креативните директори предоставят – да отдадем почит на един сезон в изцяло съчетана визия от глава до пети.

Разнообразието от цветове, инкрустации и дори вдъхновение от последните модели чанти правят кейсовете незаменим начин да бъдем в час с технологиите, света и модната индустрия.

Представяме ви специална селекция модели за Iphone кейсове, част от предложенията на модни къщи като Marc By Marc Jacobs, Gucci, Dolce & Gabbana, Fendi, Dior, Lanvin и др. в галерията на Tialoto.bg!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз имам айфон и е хубав телефон, но мисля че това ми идва малко в повечко. Телефони и часовници позлатени за по 20 бона, калъфи на дизайнери които струват колкото телефона... Айде нема нужда. Колкото и да е як не мога да купувам аксесоар на аксесоара ми. Един *** за 5лв и там да пази екрана от надраскване нещо за още 5лв и айде....

Спонсорирани публикации