Пролетта дойде! Да живее селското стопанство!

Земеделската работа не е за всеки, но пък може да е забавна
Обновена: 11 апр 2016 18:09 | 11 апр 2016 17:52, Красимир Ангелов
10

Снимка: mirtesen.ru

Пролетта дойде, а заедно с нея идва време и за нямащата край земеделска работа. Всъщност, в днешно време това определено не е работа за всеки, но пък и всеки иска свежи и домашни зеленчуци, нали?

В следващата галерия ви предлагаме няколко снимки, които показват забавната страна на земеделската работа. Разгледайте ги с усмивка и още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 8 години
snimka 12 :))))))))))
4
0
 
6
 
! Отговори
Селски стоп преди 8 години
Да живей Да живей. Защото ако селското стопанство не живей и ние не живеем.Но Порожанов го уби, умъртви го с кражби от фонда Земледелие, и лъжливи мутри земевладелци благодарение на кражби, корупция порожанлиевска и *** совест се правят на селски стопани, а селските стопани ***, не живеят, а и ние не живеем, кога селските стопани ***, а мутри се правят на селски стопани.. То че са селяни, селяни са, но не са селски стопани.
3
2
 
3
 
! Отговори
товарищ преди 8 години
Дорогие товарищи комунисть не делают так как на пленка2,ета курица не свободная.
2
2
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Едно си *** знае, едно си бае.Не виждаш ли, че хората на снимките просто се шегуват, а ти веднага приемаш, че това се случва в действителност. То бива да си опериран от чувство за хумор, ама това твоето минава всякакви граници. Потърси в Гугъл снимки на rednecks, не са по-различни от руснаците на тия снимки, нищо, че са в Америка.
1
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия..........