Когато килограмите изобщо не са пречка

Балерина с пищни форми събра овации в социалните мрежи
12 май 2016 13:07, Петя Славова
33
Когато килограмите изобщо не са пречка
Снимка: Instagram

Балерина от САЩ в размер plus size стана любимка в Instagram, след като публикува свои фотоси по време на тренировка, пише The Daily Mail.

30-годишната Илиана Вера напуснала училището за танци, заради склонността си да пълнее. Сега тя танцува бурлеска, използвайки за встъпление и балетната стъпка "па".

Снимки по време на тренировките й се превръщат в хит в социалната мрежа и Илиана събира до момента над 10 000 фена. Танцьорката обира овации, след като се показа в прилепнали дрехи. Тя е известна като  "Frostine Shake" в социалните мрежи.

Жената споделя, че е постъпила в балетното училище, когато е била на 6 години, но взела решение да се откаже от класическите танци в подрастваща възраст, след като тялото й станало твърде голямо за тази професия.

"Не можех, а и не исках да вляза в стандартната форма, която изискваше от мен инструктора", заявила Вера. Все пак тя съхранила любовта си към балета и ставайки на 18 години започва да танцува бурлеска.

"Танцът кара тялото ми да се чувства живо" - обяснява тя - "Формата ми не е съвършена, но пък намерих начин да изразя себе си, свободата си".

Поведението й е пример, че всеки въпреки килограмите си, може да се превърне в танцьор. В скорошно интервю за Your Voice, Frostine споделя, че се възхищава на актриси като Бриджит Бардо, Мария Феликс и Джейн Мансфийлд, които счита за икони.

Вижте нейни снимки в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: балетбурлескаFrostine
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
лекар преди 7 години
Не разбирам защо слаботелесните се самоопределят като висша форма на живот и се отнасят с пълно презрение към дебелите хора. Това е признак на ниска култура, нисък КИ и не на последно място - тотална липса на познания относно човешкия метаболизъм.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая, ако продължи да танцува с тези килограми, на 50 години ще е с изкуствени стави. Да му мисли малко преди да се друсне.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям майстор на голям тезгях обича да работи....А вие се заглеждайте по анорексичките...
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Men: В САЩ затлъстяването е обявено официално за заболяване!Чудовищен брой хора по света страдат от тази болест,която не се дължи само на консумиране големи количества и калорични храни!Причините не са ясни но и микроорганизми могат да причинят това,например!Има връзка с обмяната на вещества,която на тези времена функционира лошо или почти"изобщо"в много организми!Става въпрос и за т.н."паранормални"причини-намеса на т.н."тъмни сили"/извънземни/,точещи човешка енергия за лични цели и опити!
24
0
 
0
 
! Отговори
АЗ76 преди 7 години
че починем. :D :D :D
23
4
 
7
 
! Отговори
Men преди 7 години
Свинята сигурно тренира на подсилен под и със стоманени обувки. Тая ако издържи 1 час да танцува....Тече някаква хамериканска кампания да се опитват да убедят хората, че прасетата са красиви.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Па па!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да и бяхте написал Фейсбука, че я искам за гадже.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе след някоя и друга година такива като тази ще станат еталон, или поне за 90% от американците , помнете ми думата.Другите ще бъдат слаби и богати.Помните ли Хърбърт Уелс и романа "Машина на времето" за елоите и морлоките? Ето такъв ще бъде еталона за стройна жена на ГМО - морлоките, Ще й се радват, докато след тежък работен ден нагъват вечерята си -шесткрако пиленце, ГМО пуканки, пържени картофки и диетична кола.
19
2
 
5
 
! Отговори
покййьь преди 7 години
До 3Баш в Европа се чудят на българите как може да харесват грозни скелети с изкуствени усти и гумени тoпки отпред. Но балерината е внушителна, спор няма. Множко ще им дойде и на нашенските ценители, и на европейските :)
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не знам кой е излъгал тая, че килограмите не и пречат.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
неприятна гледка!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен ДВЕМне, не закусвам слънчева светлина, и аз водя битка с килограмите, но много зависи и с какво се храниш, аз като бях дете имаше по едно дебело дете в клас, сега са поне половината.и се пише пЪлни, не пулни
15
2
 
3
 
! Отговори
anonimen DVE преди 7 години
До АнонименПичове отдавна ние не пройзвеждаме нищо всичко се внася ако си мислите това което се внася,че е по-качествено от американското много се лъжете ние сме странаот третия свят :) тук пристига най-лошото качество по стандарт :) не ви ли е ясно всичко което е качествено и се пройзвежда тук е за износ :) ако знаете какъв кашкавал правиме Българите ама сме го забравили на вкус защото е само за износ и то премиъум качество :) половината тука ядете бургери с месо без доказан пройзход
14
5
 
5
 
! Отговори
анонимен ДВЕ преди 7 години
До до anonimen DVEИ тюлените са живи душици :) ти сигурно си от най-здравословните ВЕГАНИ :) нали закусваш слънчева светлина само и минерална вода , пулни *** сте и тя душа носи , такива като теб с претенци само дрислите от студентски град по дискотеките където са пулни с венерически болести са му в кратуната :) успех друго си една Борба в кревата с такава женица :) а не да си тракате като костенурки
13
3
 
14
 
! Отговори
Баче Кико преди 7 години
Умчовци, тя ще има толкова проблеми след точно 5 години,че ще стане рекламно лице на Марешки.Спрете да обяснявате, че високо кръвно, вътрешноорганно затлъстяване и диабета е нещо нормално.
12
1
 
1
 
! Отговори
iрония преди 7 години
не обиждай слаботелесните , то си е форма на дискриминация ...................
11
4
 
10
 
! Отговори
ханко брат преди 7 години
Сега почнаха и мюсулмански манекенки да ни натрапват
10
0
 
15
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Най-големият проблем с това гадже е, че няма да мога да го нося на ръце :)))
9
6
 
25
 
! Отговори
до anonimen DVE преди 7 години
Браточка, ти може и да харесваш 200- килограмови тюлени, ама това не е естетично, нито пък здравословно.