Когато килограмите изобщо не са пречка

Балерина с пищни форми събра овации в социалните мрежи
12 май 2016 13:07, Петя Славова
33
Когато килограмите изобщо не са пречка
Снимка: Instagram

Балерина от САЩ в размер plus size стана любимка в Instagram, след като публикува свои фотоси по време на тренировка, пише The Daily Mail.

30-годишната Илиана Вера напуснала училището за танци, заради склонността си да пълнее. Сега тя танцува бурлеска, използвайки за встъпление и балетната стъпка "па".

Снимки по време на тренировките й се превръщат в хит в социалната мрежа и Илиана събира до момента над 10 000 фена. Танцьорката обира овации, след като се показа в прилепнали дрехи. Тя е известна като  "Frostine Shake" в социалните мрежи.

Жената споделя, че е постъпила в балетното училище, когато е била на 6 години, но взела решение да се откаже от класическите танци в подрастваща възраст, след като тялото й станало твърде голямо за тази професия.

"Не можех, а и не исках да вляза в стандартната форма, която изискваше от мен инструктора", заявила Вера. Все пак тя съхранила любовта си към балета и ставайки на 18 години започва да танцува бурлеска.

"Танцът кара тялото ми да се чувства живо" - обяснява тя - "Формата ми не е съвършена, но пък намерих начин да изразя себе си, свободата си".

Поведението й е пример, че всеки въпреки килограмите си, може да се превърне в танцьор. В скорошно интервю за Your Voice, Frostine споделя, че се възхищава на актриси като Бриджит Бардо, Мария Феликс и Джейн Мансфийлд, които счита за икони.

Вижте нейни снимки в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: балетбурлескаFrostine
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен2 За сега все още не ме хранят американците, но виж - гърци , турци, французи, китайци, поляци, германци, испанци, аржентинци, дори австралийци ни хранят.Но решат ли американците да ни хранят с тяхната хай-тек и супер евтина храна, тогава ще видим.
7
3
 
7
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Доколкото виждам, тази жена е доста гъвкава, а това без продължителни тренировки не става. Ще рече, че ако желае може да отслабне, но не иска.
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тая на 30 години и спортува и е такава, а на 50 колко ще тежи? 200 кила?
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДо анонимен 2Вие, предполагам си произвеждате сами всичко и не пазарувате от магазините храна, най-много от някой био магазин, и за това нямате притеснения какви вносни стоки ядем около 80% от храната на българите е вносна, нали?
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, те това си е баш балерина.
3
18
 
1
 
! Отговори
anonimen DVE преди 8 години
До Анонимен Браточка ако ги харесваш разни анорексички където закусват амфетамини и кока + два сока заминавай за Европа :) тука в България харесваме жената да има къде да я барнеш :) само ТТИП и пилци са ти в кратуната се вижда
2
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама теб американците ли те хранят?Аз мислех, че е по желание.Аз избирам, какво да ям сам. За ***, които ги хранят, като бройлери, нека си носят последствията.
1
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че това си е направо Мерилин Монро по новите американски стандарти.Скоро и в Европа ще стане така, когато благодарение на ТТИП американците започнат да ни хранят с тяхната високо технологична и евтина храна.