Технологии и изкуство: Танц с дронове

Стотици дронове осветиха небето над Сидни
9 юни 2016 20:40,
6
Технологии и изкуство: Танц с дронове
Снимка: Reuters

Още по темата

Сто осветени дрона направиха зрелищно 7-минутно светлинно шоу над пристанището в Сидни като част от австралийския фестивал "Вивид Сидни", който се провежда всяка година, предаде Ройтерс.

Шоуто "100 дрона", което държи рекорд за Гинес за най-много безпилотни самолети, летящи едновременно, е управлявано от един главен контролен пункт. То ще бъде представяно всяка вечер до неделя.

Разбира се, дроновете не са единствената атракция в шоуто. В градът с може би най-известната оперна сграда в света, шоуто на дроновете беше съпроводено и от оркестър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: танц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 7 години
... и освен фестивала е 2 седмици но лично за мен друго нещо много по атрактивно започва другата седмица. Миграцията на китовете минават точно покрай Сидни по това време всяка година за 3 седмици. Лично за мен в свободното ми време да гледам китовете на 5 километра от дома ми от скалите на Норд Хед е с по голям преоритет от светкащите диодчета по центъра на СидниДругата седмица ще гледам китовете, преживявнето е неповторимо, препоръчвам го на всички ТОВА вместо лампичките по центъра на Сидни
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разликата между Сиднито и Сънито е много малка. Просто в Сиднито отдавна са се разбрали за паркоместата, а тук вече 27 години не можем.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Омръзна ми от интриганти кокошкари някои хора мястото им е л удница от това пълна селения *** като слушаш простия кои по *** не знам събрали се един калибър луди
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е Сиднито, да ни каже колко яко е било това шоу, щото той лично е дирижирал дроновете, като част от плана му да направи първия си милион с рискови инвестиции, а това е нещо като хобито му на бивш ИТ разработчик?Айде бе, Сидни, ела да ни поканиш в дома си на 4 км от операта.