Тайната на красотата на французойките! Как го правят?

Разберете повече за формулата на известния д-р Мишел Саймс
15 яну 2017 16:43, Екип на Tialoto.bg
34
Тайната на красотата на французойките! Как го правят?
Снимка:Instagram

Французойките се славят с красота по целия свят. Освен че средната продължителност на живота им е 82 години, френските дами успяват да изглеждат добре на всяка възраст.

Как го правят?

В новата си книга известният френски хирург д-р Мишел Саймс разкрива, че тайната на френската красота се крие в няколко простички навика. Как французойките са винаги свежи и винаги секси:

1. Те хапват повече чесън
Той със сигурност ще отблъсне вашия партньор, но според д-р Саймс не бива да забравяме, че чесънът съдържа изключително важни хранителни вещества, които удължават живота. Французите го обожават. Те знаят, че в него се съдържат куп антиоксиданти и вещества, забавящи стареенето на кожата. Д-р Саймс съветва чесънът да се приема в сурово състояние, за да запази максимума от полезни вещества.

2. Пийте с удоволствие!
"Алкохолът едновременно скъсява живота и предизвиква преждевременно стареене", казва френският хирург. Но той смята, че ако всички се наслаждаваме на питиетата си, както правят сомелиерите, това би могло да ни предпази от старческа външност на млади години. Вместо да използваме чашката за бягство от проблемите на деня, д-р Саймс предлага да се насладим на пиенето в умерени количества. И никога пияни.

3. Почистете... хладилника си
Д-р Саймс поставя голям акцент върху домашната хигиена, защото тя влияе директно върху красотата на човека. В хладилника например е напълно възможно да живеят микроорганизми, които заедно с храната да влязат в телата ни, разболявайки ни. За да избегнем този прекрасен сюжет, той съветва да почистваме хладилника си два пъти в месеца. За целта трябва да измием вътрешността с винен оцет, след което с чиста влажна гъба.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
14
 
! Отговори
посетил Франция преди 7 години
"Дописката" е за българи, които не са пътували до Франция! Радвайте се българки, от Вас по-красиви като етнос - няма! Отнася се само за красотата!!!За да не се засегнат французойките-красотата им е специфична, изисква въображение!
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живял съм 5 години във Франция и мога да кажа, че от французойките (белите французойки) има доста красиви момичета. Отделно че има всякакви- руси, рижави, с кестенява и черна коса. Днес.бг поне да бяхте сложили французойка на снимката- момичето е американски модел...
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз до сега французойка миришеща на чесън не съм срещал ама щом *** (Александър Градинаров) казва......
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туй на снимката сай, че де е Кортана :D
1
5
 
56
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Не съдете за красотата им по актрисите и моделите, най-добре се виждат нещата ако се разходите из Париж, но ви предупреждавам, че ще останете разочаровани. Първо, белите жени не са много, второ жените от южна Франция са дребни, тъмни и трътлести, а тези от Севера са по-стройни и светли, но не блестят с красота. За седмица в Париж видях само едно момиче, което да ми грабне окото, а когато тя заговори с приятеля си се оказа, че е българка :)