Нищо чудно, че сте глухи! Принц Филип – живот от гафове

Дори и децата на принцът не са пожалени
Обновена: 6 май 2017 07:39 | 5 май 2017 21:15,
26

Снимка: архив Reuters

Съпругът на английската кралица принц Филип се оттегля от публичните си задължения. И вчера той успя да се пошегува с този факт, заявявайки: "Та аз едва се държа на крака!"

95-годишният принц не е толкова строг като съпругата си, а от острият му език са си патили не един и двама. Той обаче има и чувство за хумор.

Още когато се ражда първородният му син, който приема фамилията Уиндзор, той заявява, че е единственият мъж в цяла Англия, който не може да даде фамилията си на децата си. Тогава заявил, че той е просто някаква амеба.

E, не можем да ви представим подробно описание на всичките му гафове. В крайна сметка 95 години живот са си доста. Но ето някои от тях.

През 2000 г. той заявява на група глухи деца, които стоят в близост до карибска група със стоманени барабани, че "Ако стоите до това, нищо чудно, че сте глухи".

През 1986 година пък принцът е бил на посещение в Китай. Тогава той се обръща към британски студент и му казва, че ако постои още малко в азиатската страна ще се върне у дома с дръпнати очи.

В Кения пък местна жена му поднесла подарък. Реакцията на принца: Ти СИ жена, нали?

Доста преди това, през 1961 г. е "спечелил" сърцата на жените от Шотланския женски институт с думите "Британките не могат да готвят!".

Англичаните пият бира и уиски. И това не е тайна за никого. А принцът си има принципи. "Дайте ми бира. Не ми пука каква, просто ми дайте бира!", казва принцът на премиера на Италия Джулиано Амато, който му предложил най-отбрано италианско вино.

Веднъж пък попитал шотлански инструктор на млади шофьори: "Как опазвате местните настрани от алкохола достатъчно дълго, за да минат теста?"

"Ако пътувате толкова, колкото и ние, оценявате подобренията в летателните апарати като по-малко шум и повече комфорт - стига да не пътувате в нещото, наречено "икономическа класа", което звучи отвратително", заявил принцът пред летателни експерти.

Изцепките му не са запазена марка само за обикновените хора. През 1999 г. той попитал лорд Тейлър Уоруик от коя екзотична част на света идва политикът, чиито родители са от Ямайка. Лордът отговорил кратичко. "Бирмингам".

Когато пък говорил с парагвайския диктатор Алфредо Щроснер направил доста недемократичен коментар: "Приятна промяна е да попаднеш в държава, която не се управлява от народа си!"

"Не мисля, че проститутката е по-морална от съпругата, но правят едно и също нещо", също са думи на принцът по повод казусът, че тези, които продавал месо имат повече морал от онези, които участват в кървави спортове.

"Ако този мъж беше успял да отвлече принцеса Ан, тя щеше да му се качи на главата, докато е в плен", заявява принцът по повод случая, при който въоръжен нападател прави опит да отвлече дъщеря му през 1974 г.

Дори и децата му не са пожалени!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: гафовепринц Филип
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
викториас сикрет преди 6 години
за дечицата които му е провождал джими савил нема ли да ни осведомите нещо или кралицата не дава?
17
2
 
8
 
! Отговори
))))) преди 6 години
Та това си е много фин рептилски хумор, те и влечугите се смеят от време навреме.
16
2
 
3
 
! Отговори
UK преди 6 години
И Аз бих направил сьщото. Мирогледа и начина на живот те принуждават.
15
3
 
2
 
! Отговори
, преди 6 години
принцо на брекситания е селандур ...
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Републиканец.
13
1
 
4
 
! Отговори
леле мале преди 6 години
с конкурс ли са й го избирали
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно в UK модата е старите да се пречкат на младите, а младите да изполват склерозата на старите
11
0
 
7
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Принц Филип не го държат краката, а Кралицата как е с краката? Тя до последно няма да отстъпи власта си!
10
0
 
17
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Абе последните 15-20 години майтапите му са имали доста сексуален привкус и са били по адрес на млади жени, не знам дъртата кралица в коя посока е гледала в такива моменти...Но не бива да забравяме, че този "приятен" човек е един от най-изявените оръжейни дилъри в света - всички сделки на британско оръжие, особено за "демократична" Саудитска Арабия са били с лично негово посредничество... Не мисля, че е добрият старец
9
0
 
5
 
! Отговори
:)) преди 6 години
На снимката принц Филип е изравнил Кралицата със земята! Пич е!
8
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ТЕЗИ ОТ НАБОРИТЕ НЕ Е ОСТАНАЛ НИТО ЕДИН. ВСИЧКИ СА ОТДАВНА В ОТВЪДНОТО. А ТЕЗИ МУМИФИЦИРАНИТЕ ОЩЕ ЩЪКАТ КАТО ЗОМБИТА. ЕВАТИ КРАЛИЦИТЕ ЕВАТИ КРАЛЕТЕ ЕВАТИ ПРИНЦОВЕТЕ. КАТО ЧЕ ЛИ СМЕ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чувал съм за един подобен велик човек - Диоген от Синопа
6
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност шегичките му са приятни..
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-готиното беше,че в следващия си живот иска да се върне като вирус, който да поразява по интелект, ама много много смъртоносен...
4
1
 
30
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Шотлански написа автора ДВА пъти, що за неграмотност? Само да вметна, че се пише шотландски от Шотландия.
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заминаха си пичовете от ЕС.Сега ще трябва да учим китайски :(
2
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая тетка не е в крак с модата,. да си тури силикон и джуки първо После да надуе чалгата и да ни замерва с мръсното си бельо.
1
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия да не са избягали от някой цирк?