Какво прави една жена страхотна в секса? (I част)

Отговорът на този важен въпрос от сексоложката Трейси Кокс
2 авг 2017 22:53,
35
Какво прави една жена страхотна в секса? (I част)
Източник: pexels.com

Какво искат мъжете от жените в спалнята?

Всички сме чували за „жената, която да бъде дама през деня и мръсница през нощта“, но колко истина в действителност има в този израз? По темата има какво да каже сексоложката Трейси Кокс. 

След години на проучване и писане за секса, тя твърди, че в популярния израз има много истина, особено във втората му част. Просто може би трябва да заменим думата "мръсница" с "жена, която е сексуално уверена, авантюристична и знае какво иска". 

Ироничното е, че жените често потискат тази своя страна, когато срещат някого, когото наистина харесват, защото смятат, че половинката им може да остане с погрешно впечатление. Това обаче е грешка, убедена е Трейси. 

Популярната сексоложка изготвя и списък с неща, които със сигурност правят една жена "страхотна в леглото". 

Инициират секс

"Тя не прави първата крачка за секс" е най-често срещаното оплакване сред мъжете. Ако винаги мъжът инициира секса, посланието е силно и ясно: "Аз правя секс, само защото ти искаш секс."

Останалата част на материала четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДО 2Поживял съм достатъчно и знам, че връзка, от тези, нормалните, не мога и не искам да имам. А за една жена, която е дървена, дори когато е възбудена, оправия няма.
5
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не момко.Просто някои мъже са върховни любовници,дотолкова че дори да се влюби в него и да го обича.Други не са способни да задържат една жена до себе си.Не могат да я възбудят, арогантни,цинични са.Момичетата се отръпват от подобно поведение. Не го желаят и въобще не искат секс с него.Не е чуден израза:"жената не ми пуска" " жената постоянно е в цикъл"жената я боли глава"Явен израз на жената, че не желае сексуален контакт с мъжа.Отказ изпълнен с много финес.За да не обиди партньора си.
4
6
 
6
 
! Отговори
ДО 2 преди 6 години
Става дума за жени малкия,не само за момичета .Като поживееш ще разбереш много неща.
3
5
 
23
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Мога само да кажа, че раждалите жени на към 25-29 години правят жесток, извънземен и страстен секс, а малките дихателки на по 19-20 години дето не са раждали много рядко се представят добре в леглото. Вярно, по-тесни са, но нямат естествена лубрикация, стегнати са, не умеят да се движат някак си в ритъм, дето да те побърка....личен опит де, не ангажирам никой с него, ама той ми е доста голям, само да се похваля и аз, щото умря циganкata дето ме хвалеше :))))
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с забилата сексуалност е много вярно, при много родни момичета. Просто не обичат да се отпускат и да се налсаждават на себе си и партньора си.След това, като станат на по 26-7 и народят децата, всичко приклюва и буквално хващат паяжиниа, там долу. Докато не срещнат някой случайно загорял комшия и не решат, да се почувстват млади, само за да разберат, че вече всичко е загубено. Но какво знам ... аз съм си само мъж. Айде, чека нощ.
1
10
 
11
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Шумът на парите.

Спонсорирани публикации