Престолонаследникът Борис в борбата за Ерген на 2017-а

Над 80 свободни мъже са в категориите на конкурса
26
Престолонаследникът Борис в борбата за Ерген на 2017-а
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Над 80 лични ергени ще се състезават в поредното издание на конкурса Ерген на годината. По традиция те са разпределени в четири основни категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт.

Медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите, гласувайки чрез специални анкетни карти. В края на август ще станат ясни призьорите, които ще бъдат обявени на светско парти в морския курорт Лозенец.

Някои от миналогодишните участници отпаднаха логично, след като скъсаха с ергенлъка. Сред тях са Дидо от Д2, който мина под венчило с чаровната моделка Юлия Кулиш, Миро, Фики Стораро също ще чуе Менделсон скоро.

Любимите жени на волейболната звезда Матей Казийски и родния национал от "Лудогорец" Георги Терзиев им родиха наследници, а бившите ергени са на седмото небе от щастие.

Все пак и тазгодишният списък е доста любопитен. Певецът Павел Николов, младите актьори Антон Григоров и Стефан Попов, футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и архитект Пламен Мирянов са част от изгряващите звезди в Ерген на годината.

Любопитна е и появата на Димитър Динев-син, който след раздялата с фолк звездата Емануела, отново минава за един от желаните мъже в категорията млади и успешни бизнесмени.

Първородният внук на Симеон Сакскобурготски и негов наследник, Борис, след като попадна в светлините на прожекторите, веднага предизвика вниманието на женската аудитория в България. Образованият и очарователен младеж вече гради планове за бъдеща политическа кариера и попадна в предстоящата надпревара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Ерген на годината
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
31
 
! Отговори
Норд преди 6 години
престолонаследник на какво и къде!!!???
1
5
 
35
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Престоло какво? България е република, Борисчо ще наследи само дълговете от хазарт на дядо си и откраднатите от народа гори.

Спонсорирани публикации