Сред тези зодии чувството за хумор е рядкост

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор
6 сеп 2017 21:19,
26
Сред тези зодии чувството за хумор е рядкост
Източник: pexels.com

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор. Всъщност, дори и при някои хора, които мислят себе си са забавни, то липсва. 

И както при много други аспекти на личността ни, зодиакалният знак, под който сме родени, може да играе голяма роля по отношение на чувство за хумор. 

Тези зодиакални знаци нямат такова и смехът се среща значително по-рядко в ежедневието им.

Скорпион

Никога не знаем какво си мислят представителите на тази зодия. Те са като затворена книга и е малко вероятно да се засмеят, дори когато сме развеселени. 

Те правят опит за шега, но ако също не сме представители на тази зодия, тя едва ли ще бъде разбрана и дори може да се стори обидна. 

На кои други зодии им липсва чувство за хумор четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Девата притежава висша форма на чувство за хумор сарказъм
2
1
 
13
 
! Отговори
Дедовия преди 6 години
Стига с тия зодии бе Анче, действието и реакциите на хората в живота не зависят от датата им на раждане а от умствения им багаж а той зависи от ред други фактори като образование, семейна среда, приятели, религиозни убеждения и даже малко късмет така че тази тема е преливане от пусто в празно! Дано поне да ви плащат за това щот то друга полза от тия писания няма.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен хората си подхождат, ако се смеят на едни и същи неща. Защото хората се смеят на съвсем различни неща. Според мен истинско чувство за хумор имат тези, които могат да се смеят на себе си.