Няколко не секси неща по време на секс

Нещата невинаги вървят по план. Какво имаме предвид?
22 сеп 2017 23:00, Екип на Tialoto.bg
17
Няколко не секси неща по време на секс
Източник: pexels.com

Сексът не е само прегръдки, целувки, любов и страст. Той има и друга страна, която за някои не е особено примамлива и рядко може да видите по филмите или да прочетете в книгите. Ето и какво имаме предвид:

Аромати

Да, сексът има свой аромат. Мъжката семенна течност, женските сокове след оргазъм и потта, която се отделя по време на самия акт, може да понижат либидото на някои от вас.

Сперма в окото

Няколко капки може да отидат в погрешна посока и да развалят удоволствието от случилото се. Те със сигурност ще разплачат дамата ви.

В търсене на презерватива

Всичко дотук е страхотно и вие сте готови за същинската част, но изведнъж той се сеща, че презервативът е в задния джоб на дънките в другата стая... по-лошото е, че всъщност не е там! О, не! Започва едно трескаво тършуване, възклицания и напрегнати моменти, в които ерекцията му спада, а и вие имате време за една бърза дрямка.

Кои са останалите може да прочетете на Tialoto.bg


17
Още по темата: срамдискомфортсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
10
 
! Отговори
Сперма в окото преди 1 година
Преписвам дословно това, което вие сте написали само за да видя дали ще ме цензурирате, изтриете и/или баннете заради вашите собствени думи.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"женските сокове"
100 % ли са?
2
5
 
12
 
! Отговори
Яни преди 1 година
Оооооооо пръднах много лошо
1
5
 
29
 
! Отговори
:)))))))))))) преди 1 година
Въздух под налягане излиза със специфичен звук не само от вагината.
Случва се някой да пръдне, без да иска. Но в суматохата обикновено не се обръща внимание. Чак след като се успокоят, всеки един от партньорите си дава сметка какво се е случило. Но не вярвам някой някога да е прекъснал връзка или брак поради тази причина.