Кои са най-лошите ни навици според зодията? (I част)

Какво ли е онова, от което не можем да се откажем?
14 окт 2017 22:44,
8
Кои са най-лошите ни навици според зодията? (I част)
Източник: Pexels.com

За всички е ясно, че съвършени хора няма. Всеки от нас си има по някоя черта, която дразни околните или пък затруднява самия него. Независимо колко се стараем да бъдем идеални, винаги се намира по някой лош навик, който да ни отдалечи от най-добрата версия на себе си. 

Понякога не ги възприемаме като лоши или погрешни, тъй като са част от самите нас. Все пак обаче е важно да идентифицираме своите лоши навици, за да можем да се борим с тях, преди да са се превърнали в по-голям проблем, който да внесе хаос в живота и взаимоотношенията ни. 

Тук на помощ отново идва астрологията, която може да посочи кои са лошите навици на всеки от знаците в зодиака. 

Овен

Представителите на тази зодия имат лошия навик да гризат ноктите си. Това е напълно разбираемо - винаги са много нервни. 

Денят им преминава в бързане и едва намират време за себе си. Те винаги са стресирани за нещо, без значение какво. Когато тревожността надделее, често нападат ноктите си. 

Телец

Телците имат лошия навик да харчат прекалено. В момента, в който получат заплатата си, те се отправят към търговския център, за да посетят всичките си любими магазини. 

Няма нищо лошо в това да се поглезят от време на време, но на Телците им е навик да прекаляват. 

Останалата част на материала може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
ало преди 6 години
не съм зодия
7
2
 
2
 
! Отговори
не благодаря преди 6 години
изперкали
6
2
 
3
 
! Отговори
екология преди 6 години
акането на някои зодии,,държави,, надвишава нормата изакат се и си тръгнат ами почистете си *** уважаеми нали сте the best уж много лош навик безотговорни ,,имидж,,
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо винаги пропускате да споменете зодията на масов убиец и/или терорист? За тях прогнозите не важат ли, или те не се вписват в рекламната ви стратегия? За тях лош навик може да е прибързаност и неизпипване на нещата например.
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
21 век хората още вярват в хороскопи, гледачки и тем подобни глупости. Невероятно как едно вярване от зората на цивилизацията е все още толкова използвано... но като се има предвид, че хората още вярват в богове защо не и в хороскопи и гадатели... просто невероятно.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харченето на пари не е лош навик.Напротив скръндзорлъкът е.Като поработите малко със стоки,пари и хора ще разберете за какво става въпрос.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е вярно!!!
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Утре очаквайте втората част на материала.

Спонсорирани публикации