Прически, които е най-добре да си останат в миналото

На какво бяхме свидетели в близкото минало? Вижте!
5 ное 2017 17:40, Анна Дантева
21
Прически, които е най-добре да си останат в миналото
Източник: Jam Press

Имайки предвид, че прическата е важна част от цялостния стил, през годините сме се нагледали на най-различни експерименти, някои от които не особено естетични.

Когато се върнем назад във времето, можем да видим, че късата прическа отпред бе запазен стил за мъжете, както и за някои по-смели жени през 70-те и 80-те.

Като знаем как модата се завръща, не е чудно отново да срещнем някои от тях по улиците. Дано обаче най-колоритните да си останат в миналото.

В старите ленти могат да се открият такива съкровища, сред които и странни прически не само на главата, но и на окосмяването по гърдите например.

В галерията на Tialoto.bg ви припомняме някои от най-невероятните прически от близкото минало, за които се надяваме да не се завръщат.


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бас хващам, че IQ-то на тези от снимките е под 100.
19
2
 
1
 
! Отговори
93-ти набор преди 1 година
Сега 50,60 годишните старчоци са приличали на тоя о,лигофрен на снимката на младини..... ха-ха
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прическата не е за красота. Тя е знак, език. По прическата се е разбирало коя жена е омъжена, коя - не. Сега прическата също показва степента на склонност към авантюри, степента на влияние масата, от чуждото мнение, степента на потиснатост, самостоятелност, а и комплекси. На мен лично ми е е интересно колко е важна черната коса за възрастните мъже китайци. Висшите им партийци от десетилетия са с изкуствени глави. ...
17
0
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
През месец август1974 година ме свалиха от междуградски автобус и ме подстригаха. Две години по късно в Ловеч не ни пуснаха в ресторант защото сме били с......дънки!?!?На вратата на новата сграда на БНТ беше закачен огромен лист ,на който пишеше,,Така да " иТака не"и съответната рисунка с коса, с брада а и с двете и съответно без/год 1979/ С годините грешиш 11,до края на 70 те беше и чак с началото на перестройката се отпусна примката.Явно си по-млад от мен и не си бил свидетел./
16
2
 
13
 
! Отговори
Хи,хиии преди 1 година
Прически имаше някога. Сега мъжете са с бръснати глави като престъпници,или с петльови гребени,а жените,възможно по рошави и оцветени във всички цветове на дъгата. Истерията е в пълен ход.
15
4
 
5
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 1 година
На г-жа ЛЪЖА,
прическата е точно такава.
Демоде,
като БСП.
14
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВРЕМЕ, дано по-бързо изтечеш! Да спрете с тия глупости колко хубаво е било в комунизма. Заминавайте за Русия като ви е толкова мъчно!
13
5
 
13
 
! Отговори
ПопЦелан преди 1 година
До ВРЕМЕ/12
Беше времето на селските вечеринки с домашна ракия и пръжки. Сега колегите ми които са по-млади ходят на фестивали по Хърватско, Испания ... концерти Холандия, Финландия. Ние пък си ходим на екскурзии по Виена, Барселона. Всичко според времето си.
12
7
 
25
 
! Отговори
ВРЕМЕ преди 1 година
И аз бях с такава прическа .
И да ви кажа за Лъжите за Соца и Бай Тошо - Тогава Купона Беше на МАКС .
Сега е Мизерия за Младите .
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прическата ми беше като на този на снимката. Имаше и много момичета с такива прически. Тази прическа беше най разпространената през 70-те и 80-те години. Някои казват че дългата коса е била забранена по татово време. На тях ще им кажа че е била забранена през 50-те и 60-те години но в онова време не съм бил роден. Само съм чувал че са биели печати на момичета с къси поли а момчетата с дълги коси са ги водели в бръснарницата и са ги подстригвали късо. Така е било до краят на 60-те години.
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ined
"Сега са най-модерни прическите на другаря Ким Чен Ун."
---
Сега са най-модерни прическите на другаря Тиквун Банкянски.
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А днешните нежни причесчици с дългото бретонче обърнато настрани?
8
3
 
4
 
! Отговори
,.,.,.,.,. преди 1 година
az pukm gledam prakti4noto i lesno za poddrujka . da e 4isto i burzo da suhne kosata
7
9
 
9
 
! Отговори
Кое минало,вчера ли преди 1 година
Какво разбирате под ,,близкото минало"Повечето на снимките са с прически от наше време.Тоест всеки си ходи както си иска.А в ,,близкото минало " това не беше разрешено. На много места в предприятия и служби имаше табло ,,Така-да ,така не". А в телевизията беше абсурдно да те снимат с дълга коса ,иначе наказание за разрешилия.Сега и в най-близкото минало е разрешено АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.Пълна слободия на м,ода,поведение и,, интернет всезнайство"И попържни по всичко живо по сайтовете Пълен нихилизъм!
6
2
 
25
 
! Отговори
нищо лошо преди 1 година
Всеки,щом му харесва,да си ходи както ще!А тези партийносекретарски заклинания кое е добро,и кое-не,най-добре да се забравят!
5
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един поглед е достатъчен, за да се разбере причината. А тя е изобилната коса по мъжете. Пък сега всеки втори плешивец, заради които се налага нова мода.
4
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наша Корнела И сега се подстригва така,явно е замръзнАла няакъде в 80-тте години то и говоренето и затова такова,яка "боркиня" е за "правда и свОбОда"
3
3
 
20
 
! Отговори
ined преди 1 година
Сега са най-модерни прическите на другаря Ким Чен Ун
2
7
 
30
 
! Отговори
Гошу преди 1 година
Напротив, тези прически дори навремето си бяха супер селски и смешни. Наричахме ги "Бечо бойс". И даже и сега си има хора, дето си ходят с такива, рядко, но ги има
1
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъжете са не по-малко суетни от жените и не по-малко смешни, когато следват модата.