Тези признаци показват, че не е просто секс, а любов

Похотта е силно сексуално желание. И това не е лошо нещо
2 дек 2017 23:00,
21
Тези признаци показват, че не е просто секс, а любов
Източник: pexels.com

Любовта и страстта често се бъркат, защото първият знак на любовта обикновено е сексуалното желание.

Това е съвсем нормално. Появява се прилив на сексуално животинско желание, когато сте около някого, когото намирате за привлекателен.

Похотта е силно сексуално желание. И това не е лошо нещо – просто обикновено не продължава дълго. Не всяко силно сексуално желание се превръща в любов, но това също е възможно.

Ето как можете да разберете дали става дума за любов или е просто секс:

1. Отделяте време да се опознаете

Давате си достатъчно място, за да създадете общи преживявания. Ако не сте пътували с този човек, има вероятност да не сте съвсем наясно с неговата личност. Когато се отправите на пътешествие заедно, може да се появи съвсем нов човек.

2. Чувството не преминава

Сексуалното желание и истинското привличане могат да се развият в любов. Искреното привличане, което се развива в нещо по-дълбоко, не се включва и изключва.

Кои са останалите признаци четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Поредната.. преди 6 години
.. ли'гава феминистична ***.отщина. А умните хора отдавна са казали: "Сексът не е повод за запознанство!".
9
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 6 години
За съжаление в днешния комерсиален свят, нещата вървят така, че секса е в основата (а любовта е по-скоро нещо излишно) на взаимоотношенията. И те базирани основно на наличието на материални облаги.
8
0
 
1
 
! Отговори
нормални сме преди 6 години
а защо не се развиват взаимоотношения първо и ако не върви няма секс а не първо секс нараняване и чао ,,любов,, ,,в търсене от секс на секс,, няма любов една дума не може да си кажете не се познавате ,,секс,, и после като няма признаци на любов за сериозна връзка брак няма секс не е сложно
7
0
 
0
 
! Отговори
Любов преди 6 години
,,внимава да не разбереш,, хахахах жените сами се бутат после мъжете виновни за позиция за его кой знае хората са си хора ,,модерно е,, някои и от житейския си опит не се поучават по правият път е най-добре мирна ти главица
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои жени не прощават изневяра. Други прощават в смисъл дава на мъжа втори шанс.Много си зависи от жената. На един мъж се прощава на друг не.Всяка връзка е различна взаимоотношенията са различни. Мъжа е различен.Отношението към жената му е различно.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6И какво? Разбираш и те губи! Минава време и той разбира че без теб не може. Обича те! Факт! Връща се при теб,но вече внимава. Не иска повече да те губи.Толкова много те обича.Факт!
4
3
 
17
 
! Отговори
Миро преди 6 години
Жените - с техните глупости! Женското Аз е едно от най- нахалните и горди неща в тоя икелефинчен свят! Вържи им се на акъла и живей цял живот в глупостите им. И защо?
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Когато се отправите на пътешествие заедно, може да се появи съвсем нов човек."Да бе! Е какво значи "пътешествие"?Да отидеме от Долно Камарци до Горно Нанадолнище ли?
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Усеща се!Още докато я любиш се усеща дали те обича с душа и сърце.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ! Толкова ми пука дали има друга.Ревнувам! Когато е бил свободен другите жени да заповядат! Сега!? Сега е с мен!? Удари на камък!? :-)))