Земеделецът Яни е на крачка от 100-те бона

Той е първият сигурен финалист във "Фермата"
13 дек 2017 14:15,
55
Земеделецът Яни е на крачка от 100-те бона
Снимка: bTV

Кой ще грабне голямата награда от 100 000 лева в настоящия сезон на "Фермата" предстои да разберем на 17 декември. Но вече е ясен един от претендентите за нея. Това е земеделецът Яни от село Козлец.

Той беше избран за първи сигурен финалист от всички участници, дори отпадналите се върнаха, за да дадат своя глас за най-достойния фермер според тях.

Изненада поднесе Станислав, който подкрепи Яни, а именно от него беше отстранен по време на дуел. Всички очакваха бившият полицай и настоящ дърводелец да гласува за приятеля си Алек, но той ги сюрпризира с решението си. Останалите фермери, които гласуваха за бившия учител по история, са Мишо, Владо Николов, Иван Гинчев, Гечо, Анита, Франческа и Ивона.

Признанията им, че Яни е честен, работлив, добър и смирен, с много знания и умения, го просълзиха. Той им благодари за милите думи, а за втори финалист посочи Калоян: "Този човек не ме е оставил от първия до последния ден. И винаги е бил до мен. Ако бях отишъл на дуел първи, никога нямаше да избера него. Той ми е най-добрият приятел тук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: фермерфиналФерматаЯни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
26
 
! Отговори
Гатанка преди 6 години
Татуси, мускули, гелче, празни приказки, кYpвенски схеми. Що е то?
30
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките ми фаворити отпаднаха от фермата. Ще се зарадвам на победата на Яни, но не и на Калоян. Прекалено подбран като образ и емоции, този човек прекара повечето време в сенките и накрая елиминира най-достойните мъже, само защото му бяха конкуренция. Вярно е, игра е и всеки се бори, но Калоян за мен е скрита лимонка, която умело гради имидж. Плановете му не са в сферата на фермерството.
29
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Публична тайна в Стара Загора е, че русата беше любовница на кмета! В този ред на мисли доста го изложи, предполагам ще я разкара като излезе! Ако се водят още заедно де!
28
5
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Той е! Също както и Калоянчо!
27
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Футбалеркото и старозагорското трабантче взаимно се добутаха до финала.
26
2
 
37
 
! Отговори
От неделя вечер преди 6 години
и от снощи,най ме изкефиха,АВТОГОЛОВЕТЕ,които си вкара оня гелосан пудел-АЛЕК?!?!?!Абе той да не е обратен,защото много ми прилича на ГЕЙ???
25
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И калоянчо с какво заслужава точно? С това че се държи като жена ли? Орева света да го съжаляват хората, това е жалкарско поведение!!! В нито един момент не се показа като мъж!
24
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яни е най-големия и заслужава да спечели. Всъщтност е и единствения човек, който наистина се занимава с фермерство. Евала на Папи Айляка за червилото...напълни ми душата
23
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каролев изобщо не трябаше да влиза във Фермата още по-малко да дава глас.Ролята му беше абсолютно излишна.Старейшина не се назначава(от продуцентите) а се избира по заслуги от участниците.Той тук беше безсмислен пълнеж.
22
1
 
29
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Е как да не са гласували за жена? Две от баш патиците(както ги наричаш) гласуваха за АлекСа.
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марина, кифлата със силиконов пълнеж с гласа си за АлекСа Червилото, потвърди значението на фамилията си Сучкова.
20
1
 
44
 
! Отговори
Егати преди 6 години
И кво стана с Уникаааалния мъжкар топкаджия???? Дадената дума пред приятели не струва и една пръдня!
19
21
 
14
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Колко е прозрачна тази ферма...Следващия сигурен финалист ще е Калоян. Това невзрачно момче в първия месец и половина се скатаваше и не направи нищо за изграждането на фермата. После усети,че трябва да се активизира,за да го забележат зрителите,като започна да се учи на нещо и използваше тактиката на Финци да го съжаляват,че е останал сирак. Той така се промуши до финала,че не беше пратен на нито един дуел,за да видят хората способностите му,а може би щеше да отпадне още на първия дуел.
18
1
 
35
 
! Отговори
:) преди 6 години
Схемаджията неосъществен футбалерко вече си получи заслужената награда от Тома.Ако беше поне малко "мъж",щеше да си тръгне на мига а не да "захапва" Алманаха което до вчера за него беше не мъжествено и за 1 точка.
17
2
 
34
 
! Отговори
... преди 6 години
Бре не знам *** тоя дето най-се правеше на мъжкар и приказваше налево и десно как на еди кой си бабата и дядото били отгледали не момченце а момиченце, та баш тоя накрая се оказа най-големото момиченце в това предаване! Не стига това ми и на думата му не може да се вярва, не стига това ми и аверите му подаряват и цервилца баш като на другите момиченца! Епа да си беше мълчал по-добре щеше да му е сега поне нямаше да го разберат какво точно девойче е!
16
3
 
35
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Яни и Калоян - те заслужават! А за Алек.... NO COMMENT
15
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яни и Калоян достойни за финал.Останалите четири жени да поемат към дома си.
14
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,Станиславе сетиУ ли се най-после какъв приятел ти е АлекСа Червилото?Прати те на дуел с Яни за да се отърве от един от двамата сигурните претенденти за финала.Мнимата му любоФ към старозагорката е само параван защото АлекСа е влюбена само в себе си.
13
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един селски Хитрец и ревльо не заслужава да му подарят победата, оссен ако не е удобен на някого. Вече не е интересна. Дотук беше.
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано парите ги спечели земеделеца Яни и да си направи голямо земеделие, ранчо, да си накупи модерна техника.