За страхотен секс – следвайте тези правила

Животът е кратък, целете се високо, съветва Трейси Кокс
1 яну 2018 21:30,
33
За страхотен секс – следвайте тези правила
Източник: pexels.com

Има секс. Има добър секс. А има и невероятно добър секс. Кой бихте предпочели да имате с партньора си? Ако се спирате на последното, известната сексоложка Трейси Кокс предлага няколко златни правила, които гарантират, че ще получите именно това. 

Животът е кратък. Целете се високо! Ето какво съветва Трейси. 

Посмейте се

Сексът е миризлив, шумен, потен и неприличен. И ако никога не сте правили в леглото нищо, което да ви е причинило най-малкото смущение, вие печелите наградата за Най-скучния любовник в света.

Това може да е някой нежелан косъм по лицето или да погледнете надолу и да си помислите: "Боже, трябва да започна да ходя на фитнес!", защото партньорката ви е увила крака около кръста, а вашите крака не издържат. 

Експериментирайте, опитвайте и изживявайте нови неща. Не се задоволявайте само с едно и също "меню".

Кои са другите златни правила за страхотен секс, четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-важният съвет:1. Прочетете коментарите под статията....
12
5
 
34
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Звукът от добрия секс е като бягане с джапанки по мокър коридор :)))
11
4
 
40
 
! Отговори
бай Спиро преди 6 години
до 21Душицо, поза "Ф" е генетично заложена на всяка жена. Особенно като се омъжи и роди, забравя всякакви принципи на вселената и си въобразява, че света се върти около д-то и.Прочее жилището става дом, когато има жена Тя създава реда и уюта. Но болшинството жени са комплексарки искащи да доминират. Не може да спиш до следобед, да си лалаш по телефона, да се киприш и когато мъжа ти се загледа по нещо интересно на телевизора да решиш, че точно тогава трябва да изхвърли ***.Нали ?!?С поза "Ф"
10
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бай СпироБайно, Българката заема поза "Ф" след като е използвала всички други възможни средства, за да обясни на възлюбения си съпруг, че негова основна функция в дома и в семейството не е да лежи и да пръцка на дивана, вторачен в телевизора, не чуващ какво му говорят и ставащ само за да отиде в кухнята и да се наяде, а после пак да се върне на дивана.Такъв лежач и ла_пач отдавна е забравил какво е това секс, дори и да е имал късмета да вземе хубава жена, която се поддържа и е мила с него.
9
3
 
10
 
! Отговори
Има златно правило преди 6 години
Докато правите секс, в главата ви да звучи песента:"С любов започва всичко и всичко е любов,сърцето бие лудо, готово за любов!И няма нищо друго, животът е любов,а любовта е чудо, защото е любов!" :)
8
3
 
80
 
! Отговори
гларус преди 6 години
Дудненето и мрънкането са най-големите убийци на мъжкия мерак ! Но не само. За мен е важна чистоплътноста. жена с огромна прическа значи, че рядко се къпе. Обилния грим значи лоша кожа. Дългия маникюр е мизерия под ноктите. Голия кръст е гаранция за бяло течение. А силиконовите имланти освен че са уродливи означават- не пипай, не целувай ! Кичозния тоалет значи вулгарно-претенциозна жена.Чалга на ринг-тона на телефона означава слабоумна.
7
4
 
3
 
! Отговори
висоти преди 6 години
гейбулки бол дупи дупи ду аналния гоем проблем на бах *** гоема тайна англииска рецепта за изперкали като тази порнодупка изветрела като всички аматьори и профешънъл драскачи
6
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-важното е да лижете пусито всеки ден, поне по 30 минути.
5
0
 
34
 
! Отговори
Ни чул - Ни видял... преди 6 години
ЧЕСТИТА НОВА 2018г. Всички Съфорумци,бъдете живи и здрави. Мир за децата, и радост по земята.
4
3
 
30
 
! Отговори
бай Спиро преди 6 години
Ще си позволя да дам съвет на младите булки - мераклийки. Поза "Ф" може да предизвика трайна еректална дисфункция на партньора Ви. И ако възприемате за унизително да правите "като вятъра" на мъжа си, той след не много време ще прецени, че е отекчително да спи под една завивка с Вас.
3
2
 
5
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До 2Не ти се верва ли
2
3
 
7
 
! Отговори
ех Трейсиии преди 6 години
Точно така,целете се високо малко над цепката и директно в петолъчката.
1
6
 
13
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
В този спорт аз определям правилата, ясно ли е...или да

Спонсорирани публикации