Общуването с тях е трудно! Кои зодии са най-токсични?

Те обичат да разпространяват клюки и им доставя удоволствие
3 яну 2018 20:12,
10
Общуването с тях е трудно! Кои зодии са най-токсични?
Източник: pexels.com

Едно от най-изтощителните занимания е да си имате работа с токсична личност. Те някак винаги намират начин да бъдат в живота ви и да ви контролират.

Общуването с хора, които ви изцеждат емоционално до точка на насилие, е много трудно. Понякога тези хора виреят от хаоса, който внасят в живота ви.

Те обичат да разпространяват клюки по ваш адрес и им доставя удоволствие, когато ви боли. Тези хора искат да контролират начина, по който се чувствате, след което обичат да наблюдават реакциите ви.

В други случаи тези личности дори не осъзнават, че имат подобно влияние върху вас. Може например да обожавате приятелката си, но тя да ви изцежда емоционално с постоянните си оплаквания за едни и същи неща.

Тази черта от характера може да се наблюдава сред представителите на определени зодии. Ето при кои е най-ясно изразена.

Скорпион

Последното нещо, което искате, е да не сте на едно мнение с представители на Скорпион. Ако им кажете нещо неправилно, те ще ви набележат.

Скорпионите се опитват да ви манипулират, без дори да заподозрете. Те ще ви изучат, за да разберат точно как да активират емоциите ви. Ще ви опознаят толкова добре, че може дори да убедят другите, че вие сте токсичната личност.

Кои са другите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно ли ви харесва тоя грозодабъл на снимката?!
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАбсолутно си прав за скорпионите,знам два такива случая,макар,че не вярвам във зодии и разни спиритуални глупости и знаци.
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Skorpionite sa nai dobrite manipulatori, koito poznavam..sposobni sa naistina da ubedyat vsichki v neshto dori koeto ne sushtestvuva..tehnite metodi sa intrigata i klevetata...
6
6
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
За да са ти противни баш Близнаци трябва да си човекомразец.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bliznacite sa ti protivni, zashtoto sa gotini i e im puka za tebe!
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце с тая кукла от снимката всеки би общувал, знаеш! Тука обаче се правят неумело внушения за зодии, липсва каквато и се е мисъл. Такива неща поместват за да Кликаш за да правят трафик...
3
3
 
5
 
! Отговори
близнак преди 6 години
До Анонимен 1Ще може ли да дадеш име и фамилия, за да знаем да не общуваме с хора които ни смятат за противни. Даже направо си залепи един етикет на челото, така ще е най-очевадно.
2
4
 
5
 
! Отговори
Мераклия преди 6 години
С тази на снимката бих общувал, и дори не бих я питал за зодията :)
1
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам на мен най противни са ми близнаците във всичко.просто без причина изсмукват хората.Скорпиона не е токсичен,нито стрелеца

Спонсорирани публикации