Стриптийз!? Роботи въртят ханш на пилони в Лас Вегас

Тези необикновени танцьори са дело на британски артист
10 яну 2018 22:51,
7
Стриптийз!? Роботи въртят ханш на пилони в Лас Вегас
Кадър: Youtube

Робот, създаден от скрап, вероятно не звучи като нещо, което може да се превърне в секси стриптийзьорка, но един скулптор с визионерски поглед е превърнал в своя мисия създаването на привлекателни стриптийз-танцьори от отпадъчни продукти.

Тези необикновени танцьори са дело на британски артист, който споделя, че по естество творението му е наблюдение, сила и воайорство.

С глава, която представлява камера, и тяло, съставено от манекени и автомобилни части, има малък риск някой да ги обърка с истински роботи.

Тяхната цел е да забавляват тълпите, които пристигат в Лас Вегас по време на седмицата, посветена на изложения за потребителска електроника – Consumer Electronics Show 2018.

Роботите стриптийзъри са създадени от Джайлс Уокър, специалист в конструирането на машини с цел подпомагане на социалните проблеми.

Макар че те могат да се въртят около пилона с движения, подобни на истински стриптийзьорки, тези роботизирани танцьори едва ли скоро ще изместят живите момичета.

Изкуствен интелект? Тук дори не може да става дума за подобно нещо. Тези стриптийзьорки се задвижват с ремонтирани двигатели за чистачки и са програмирани да се движат със стил на женственост – така, както ги разбира артистът.

Понастоящем те се намират в клуб Sapphire Gentleman's Club, където ще останат в периода от 9 до 13 януари.

Вижте роботизираните стриптийзьорки на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да пробва ,продукта,зад,или върху себе си....
5
2
 
12
 
! Отговори
Бай Колю преди 6 години
Нормалните хора в света намаляват с обезпокоителна скорост.Тоя ненормалник измислил една голяма глупост, а другите ненормалници ще и се радват вместо да понатупат автора.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Върху нормален мъж въздействието на тези стриптизьорозаместители ще е същото като от перката на въртящ се вентилатор. Само болен мозък може да реши че купчина мърдащи чарколяци може да са интересни за посетител на бар.
3
0
 
12
 
! Отговори
хъ преди 6 години
А публиката е от надуваеми секскукли
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чики-рики, вече гласят четвъртия пол. След като медицината направи гигантския скок позволяващ на мъже от женски "социален пол" да раждат, скоро модерният човек ще може да осемени и ръждясала стриптизьорка.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дам, върти гайки за шепа алкални батерии втора употреба.