90-55-87: Мерките на Барби, казахстанската Барби

Динара Рахимбаева е на 22, работи две работи и твърди, че знае 4 езика
15 яну 2018 21:50, Красимир Ангелов
35

Снимка: Instagram

Запознайте се с едно от най-популярните млади лица в Казахстан – моделът Динара Рахимбаева. 22-годишната девойка води забележителен за страната живот в социалните мрежи и има над 418 хиляди последователи в Instagram.

Заради визията й мнозина я наричат казахстанската Барби. При ръст от 175 сантиметра, Динара тежи едва 46 килограма и има почти идеалните мерки 90-55-87.

Тя обаче твърди, че е повече от модел, защото работи на 2 места и владее цели 4 езика.

Заради предизвикателните си снимки обаче моделът често е обект на критика от представители на мюсюлманското население в своята страна. В Казахстан мюсюлманите са близо 71% от населението, докато християните са около 27%.

Има ли от какво да бъдат скандализирани в родината й? Вижте в следващата галерия!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно, момчета. След време ще роди 1-2 деца, и след 25 години няма да я познаете, ще е четири пъти по-обемиста от сега, к коремче, целулит навсякъде, навротизирана, изтерясала, и вечно съмняваща се че мъжа и ходи по чуждо....Или ще има съдбата на нашите "златки" , да си я разменят футболисти и чичко-паричко....А след нея да не остане нищо...
1
2
 
37
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Излъскани отвън, кухи отвътре ... хората на новото време. Богата външност, но бедна душа, его, обратнопропорционално на интелекта ... А да е само това момиче, с мед да я намажеш ... страшното е, че тази е идеала на 400 хиляди подобни в инстаграм. И я дават на първа страница по новините. А ако лекар спаси човек, ако отворят нова фабрика, ако излязат кокичетата, научен български пробив ... това не е интересно, и не е важно. Хубава поезия, театър ... те са за задръстените!

Спонсорирани публикации