Нов годеж в кралското семейство

Принцеса Юджини ще се омъжи месеци след принц Хари
22 яну 2018 14:37,
3
Нов годеж в кралското семейство
Снимка: Rеuters

27-годишната внучка на кралица Елизабет Втора ще мине под венчило, съобщават "Ройтерс" и "Би Би Си", позовавайки се на Бъкингамския дворец.

Битанската принцеса Юджини, която е осма поред за наследяване на престола, се е сгодила за дългогодишния си приятел Джак Бруксбанк.

Юджини е по-малката от двете дъщери на херцозите на Йорк Андрю и Сара.

"Херцогът и херцогинята на Йорк имат удоволствието да оповестят годежа на принцеса Юджини и г-н Джак Бруксбанк", се посочва в изявлението, направено от Бъкингамския дворец.

От съобщението става ясно, че Нейно кралско височество и 31-годишният й избраник са се сгодили в Никарагуа по-рано през този месец. А сватбата на двойката, запознала се през 2010 г., в ски курорта Вербие, Швейцария, ще бъде организирана през есента в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор.

На същото място, но през май, ще се оженят принц Хари и Меган Маркъл. След брака си с Бруксбанк принцеса Юджини ще запази титлата си и ще има възможността да приеме презимето на съпруга си, който е клубен мениджър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
11 преди 6 години
Е добре де - що пускате новини за някви гущери не мога да разбера?
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересните подробности са няколко - младежът е в далечни родствени връзки с един от кралете на Шотландия, но е започнал трудовия си път като сервитьор, а днес е управител на престижен клуб. С момичето се познават от 7 години.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-накрая една истинска кралска сватба. А не като онзи холивудски *** и принц .

Спонсорирани публикации