Пълна промяна: От училищен автобус до стилен дом

Американско семейство пътува в него с четирите си деца
27 мар 2018 10:50, Теодора Драгоева
2
Пълна промяна: От училищен автобус до стилен дом
Снимка: Instagram

Англичанка и американец реновираха по зашеметяващ начин стар училищен автобус, превръщайки го в модерен мобилен дом. Съпрузите Деби и Гейбриъл Майес имат четири деца на възраст между 2 и 10 години. Двамата решават да купят и обновят училищен автобус, превръщайки го в свой дом като за целта продават къщата си в Илинойс, която била голяма почти 500 кв. м.

Причината за това решение е, че двамата осъзнали, че просторният дом не ги прави щастливи и че в по-малко жилище ще се чувстват по-фокусирани един върху друг. Превръщането на автобуса в дом им струва около 40 хиляди щатски долара.

Обновяването им отнема шест месеца. Идеята за промяната на живота им идва от Деби, която в последно време се чувствала потисната от факта, че съпругът ѝ работи твърде много и двамата рядко имат време един за друг.

Тя предлага на Гейбриъл да си създадат мобилен дом, с който да пътуват из страната. "В началото той беше малко скептичен, но и двамата знаехме, че трябва да направим нещо, за да се свържем отново емоционално", споделя Деби.

Към днешна дата семейството е изминало 3000 мили в своя дом автобус, преминавайки през Тенеси, Арканзас, Оклахома, Канзас, Колорадо, Уайоминг, Юта и Невада и накрая Калифорния.

Деби е убедена, че животът в автобуса е сближил семейството ѝ, а на децата е дал по-голяма свобода. "Да живееш в такова малко пространство може да изглежда стресиращо, но така имаме много повече възможности да разговаряме, децата са в състояние да изследват света, животът ни е много по-простичък и прекарваме много повече време навън"

Деби разказва, че с мъжа ѝ са решили следващото им пътуване с автобуса да е или до Аляска, или до Мексико. Съпрузите все пак смятат след време да си построят дом в Северна Калифорния, а след това да дават автобуса под наем през Airbnb.

Вижте снимки на реновирания училищен автобус в галерията на Tialoto.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
ТТТ преди 1 година
Така и така „преписвате“ безочливо от PINTERES , поне да бяхте „качили“ и всички снимки!!! Определено ще е по - интересно!!!