Кристен Бел с ценни съвети за здрава връзка

Актрисата реши да сподели своята мъдрост
9 апр 2018 22:10, Екип на Tialoto.bg
3
Кристен Бел с ценни съвети за здрава връзка
Източник: Instargam

Повечето звездни връзки се разпадат сравнително бързо. Но има двойки под прожекторите, които могат да послужат за пример и да ни научат на нещо. Все пак те са се развили и са устояли в тежките условия на славата, което означава, че методите на съпрузите да преминат тези изпитания са наистина работещи.

Една от тези популярни семейни двойки е на Кристен Бел и Дакс Шепард, които са заедно повече от 10 години. Актрисата реши да сподели мъдростта си относно семейния си живот в Инстаграм по молба на фен, като пусна листче с ръкописни съвети затова как поддържа отношенията си здравословни толкова години.

"Написах нещо поздравително, но после си казах: "Кристен, почакай! Ти си стара омъжена жена, нямаш ли някоя мъдрост да споделиш?" След като приключиш си дадох сметка, че на практика това са реалните съвети, които ми помагат да имам пълноценно партньорство и здравословна връзка с Дакс. За нас работи , така че заповядайте":

1. Уязвимостта винаги създава връзка и интимност. Бъдете уязвими един от друг.

2. След 10 години, когато допаминът изчезне, не забравяйте: Животът е като влакче на ужасите и е привилегия да минаваш през него с партньор.

3. Взимайте си почивка един от друг. Това ще направи брака ви по-здрав.

4. Да обичаш някого въпреки неговите грешки, провали или дефекти в характера е най-могъщата любов, която може да изпитвате.

5. Радвайте се на това, което прави другия щастлив и му позволете да има лични интереси.

6. Знайте, че всеки прави най-доброто с това, с което разполага. Така че си вземете по-голяма кутия с емоционални инструменти, за да оправите проблемите си.

Още любопитни новини за секслайф може да намерите на Tialoto.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената държи мъж уязвим и в подчиение чрез бракоразводната система. тъй като допамина ще изчезне обикновено след 6-тия месец.. А когато поиска почивка значи че има любовник. Жената обича да приписва някакви грешки които после да му прости срещу услуги. Жената е щастлива когато мъжът страда. И иска да го манипулира чрез емоционални инструменти, единствените с които разполага, да се заяжда.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно какви здрави връзки има тая, която ги сменя през 5-10 години...че и съвети вече ще дава...