Търсят щастието... Зодиите, които предизвикват късмета

Има хора, които са неудовлетворени по натура, но...
12 апр 2018 23:00, Теодора Драгоева
7
Търсят щастието... Зодиите, които предизвикват късмета
Източник: pexels.com

Има хора, които са неудовлетворени по натура. Те смятат, че всеки път изтеглят късата клечка във всяка една житейска ситуация. Тези са убедени, че другите са много по-големи късметлии от тях самите.

Истината е, че човек може да предизвика късмета си, стига да полага усилия в правилната посока. Просто има хора, които са по-възприемчиви към новите възможности в живота си. Тези хора усещат, че късметът не е подарък от Вселената, а че е нещо, за което сам можеш да се потрудиш.

Ето и 4-те зодии, които вярват, че успехът или т. нар. късмет в живота не е благословия, а плод на лични усилия:

Овен

Хората от зодия Овен знаят, че нищо не идва даром в живота. Те твърдо вярват в тезата, че човек трябва сам да се бори за късмета си. Те знаят, че трябва да бъдат отворени за нови възможности и че трябва да подбират обкръжението си умно. Овенът мрази да чака. Той е инициатор – излиза навън и се захваща с нещата, които го вълнуват, дори с риск да си разбие главата. Все след някой свой опит той открива правия път и постига желания успех.

Лъв

Представителите на зодия Лъв се държат така сякаш са кралски особи. Всъщност те много добре знаят, че успехът идва само при тези, които влагат упорит труд и посвещение в това, което ги прави щастливи. Лъвовете са много фокусирани върху собствената си личност, но само защото искат да докажат, че позитивната самооценка носи късмет в живота. Тези хора знаят много добре какво искат да постигнат и се борят за това да имат по-добра съдба.

Кои са останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: съдбакъсметзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
10
 
! Отговори
младен преди 6 години
Ама вярно къде са ги сложили тука девите. От тях само брутален нргативизъм и мрънкане излиза.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки който вярва в богове и хороскопи е просто невероятно наивен...
2
4
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Християни верно ли им вярвате на тези! А какъв празник чествахме преди 3 дни? нали не беше за планетите и измисленото им влияние!
1
6
 
25
 
! Отговори
Защо Дева? преди 6 години
Девите са негативни критикари, изключително дребнави и нямат място в такава класация. Нали се говори за щастие, а не за демонстрации да се добереш до нещо.