Проучване разкри: Мъжете са най-стилни на 30 години!

За дамите обаче най-секси са честността и успехът в службата
10
Проучване разкри: Мъжете са най-стилни на 30 години!
Снимка: БТА, архив

Мъжете достигат върха на своите стил и елегантност, когато навършат 30 години, установи британско проучване, публикувано във в. "Метро".

На тази възраст представителите на силния пол са най-уверени в своята външност и вече са утвърдили своите най-важни модни предпочитания.

Изследването е поръчано от фирмата за електрически самобръсначки "Браун". До навършването на 30 години мъжете вече са изпробвали три вида лицево окосмяване, четири различни прически и пет модни тренда на обличане.

Ако вярваме на предишни проучвания, дамите не отдават прекомерно значение на външния вид на партньора, като за тях най-секси са честността, интелигентността и успехът в службата.

Според данните от анкетата, обхванала 2000 мъже, за най-модни се считат футболистите на Острова. Това се отнася не само до техните прически и бради, но и до начина им на обличане.

От анкетите проличава, че средностатистическият британец харчи по 310 лири при всяка промяна на външния си вид. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
8
 
! Отговори
Мая преди 5 години
Жените харесват успелите в живота мъже, уверените в себе си, смелете, които знаят как да постигат целите си, силното мъжко ромо, на което да се опрат и мъж който да ги закриля.
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За жените са важни две неща: ДЕБЕЛИНАТА на портфейла,И ДЪЛЖИНАТА на колата. Кой казва че размерът няма значение? Да не говорим за ГОЛЕМИНАТА на застраховката живот.
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За жените важни са две неща,парите и пениса !Друго не ги вълнува ,те са мъжемелачки!
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не знам защо вместо "cвинe" излязоха звездички по- долу. Неслучайно сме на 110 място по свобода на словото, щом медиите цензурират читателите напълно неуместно...
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те всички ,,дами'' си търсят честни,верни и успели в службата работохолици.И ако може да са началници на работа,и под чехъл в къщи.Та като им харчат парите,да не ръмжат много-много.Просто повечето жени са ,,дами'' с завиден опит,и си търсят богати балъци,които не носят шапки.Понеже ако носят шапки,ще се усетят че не могат да си ги сложат заради големите еленски израстъци.
2
4
 
9
 
! Отговори
Anon преди 5 години
... като чета какви мъже са намерили на 30 с прическите, окосмяването и т.н- тия са намерили от другата порода... *** извинени са- в днешно време не знаеш кой/я какво е... нищо. Деня на страшния съд идва к всичко ще си доиде на мястото...
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да е стилен мъжът трябва да е прочел поне 1000 книги, да не разбира от футбол, и никога да не е чувал за списание "Метро"

Спонсорирани публикации