Защо мъжете пренебрегват жена, която харесват?

Основните причини са няколко, Tialoto.bg ги обобщи
Обновена: 1 май 2018 21:56 | 1 май 2018 21:41, Екип на Tialoto.bg
61
Защо мъжете пренебрегват жена, която харесват?
Източник: Pexels.com

"Колкото повече пренебрегваме една жена, толкова повече тя ни харесва" – някои хора активно използват тази формула, включително и тези, които наистина се интересуват от нея. Това е една, но не и единствената причина, с която се обяснява странното поведение на по-силния пол.

Не е достатъчно добър?

Защо мъж пренебрегва жена, която му харесва? Това може да се дължи на това, че е честен със себе си. Разбира, че не е готов за сериозен роман и увеличава разстоянието, за да „замрази“ чувствата си. Ясно е, че за да се справи с тази нелека задача, се изискват усилия, а дамата понякога не може да разбере какво се случва – симпатията е очевидна, но развитие на сюжета не настъпва. Друга причина, която също не решава проблема, е съмнението, че той не е твърде добър за вас. Страхът, че е безинтересен, рискът да не се конкурира, страх от недостатъчни финанси – всички тези фактори могат да превърнат потенциално гадже в предпазлив и студен мъж.

Не е готов да направи първи крачката

Това включва страх от отхвърляне при ухажването, особено ако кавалерът е силно влюбен. Така че, чудейки се защо един мъж пренебрегва желана жена, не изключвайте възможността, че просто се страхува да не бъде разкаран. Страхът може да породи и пасивност. И най-често чака дамата да направи първата крачка.

За останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Машинка ще е с Пенка не с Гинка. Той обича Пенка, а не Гинка с която е.
43
0
 
2
 
! Отговори
7 преди 5 години
Не си дарявайте жизнената енергия на Гинка и нейния верен/инатлив вампир. Щом толкова се обичат, би трябвало работите им да са машинка. Да се оправят.
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и тя ако знае че той не я харесва едва ли ще направи първата крачка някога. а той да се надява.
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не я харесва.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото не я харесват.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял живот ще купнее и ще иска Пенка.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роди ли му Гинка съвсем си губи шансовете при Пенка. Просто се обрича завинаги и няма да бъде щастлив.
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му роди Гинка е ок. Защото да е вземе му роди Пенка че тогава всички съвсем ще ги сложи в размисли и страсти. По принцип мъжа иска дете от жена която много обича. За да е свързан с нея винаги.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако умее да разговаря няма да отхвърля. Той е този тип мъже където нанасят силна емоционална психическа болка на жената, която харесват. Която се равнява на болка при раждане и лечение на рак. Тази болка е възможно да даде много отражения върху здравословното и емоционално състояние на жената. Той обича да наранява жените не да ги обича и желае.
35
5
 
2
 
! Отговори
bb преди 5 години
До FallschirmspringerПарадоксалното е, че и в двата случая този наранява жената. Единствения му изход е да се държи като мъж, да бъде открит и искрен и да разговаря.
34
2
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 29 преди 5 години
Така постъпват само онези, които имат съвест.Много по-често се среща друг тип мъже. Щом му хареса някоя, втурва се дасе сближава с нея, сваля звезди, представя се за такъв, какъвто не е, стреми се да я увери, че той е точно това, което й е нужно. Ако момичето е по-младо и наивно, ще се влюби и ако веднага не започне да спи с него, той ще я зареже като ненужна вещ, без да го е грижа как ще я нарани. Получи ли секс, ще се опита да оформи връзката като неангажираща и пак контрата остава у жената
33
1
 
16
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
"Много зависи от възпитанието, което са получили у дома."Има нещо много вярно в това.Просто тези момчета виждат жената като същество достойно за възхищение и безкрайно внимание , а не като някаква "дрънкалка", която след известна употреба можеш да захвърлиш или счупиш
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много зависи от възпитанието, което са получили у дома. Ако са ги научили, че трябва да уважават момичетата и да мислят какви ще са последствията от една връзка, тогава наистина някои момчета биха се въздържали от сближаване с жена, която харесват. Чувства се гузен, ако през следващите няколко години не може да й предложи друго, освен да се разхождат по улиците и парковете, понякога да сядат на кафе в скромни сладкарници и от време на време да правят секс, когато случайно той остани сам вкъщи.
31
3
 
6
 
! Отговори
Проявяват стоицизъм преди 5 години
някои от по-интелигентните млади момчета. Много харесва някое момиче, но съзнава, че тя е сериозна и освен това е на възраст, когато най-лесно и най-успешно може да се омъжи. А на него са му нужни още години развитие, за да може да поеме отговорностите на семеен мъж. Съзнава, че единственото, което може да й предложи в момента, е неангажиращ секс, защото никой не знае как ще се развият нещата през следващите 4, 5, 6 години. Може да се разделят и тя вече ще е на 28-30 г., с намалели шансове.
30
2
 
2
 
! Отговори
7 преди 5 години
Може също да е енергиен вампиризъм. Т.е. за да боцка по-усърдно неговата Гинка, на която се явява твърдо верен, той има нужда от мощен поток жизнена енергия, както каза един човек по-надолу при мъжете не е толкова лесно. И тогава си намира източник/източници, вторачва се в очите да види ще стане ли, после в дупето за да ви задейства. След като получи порцията тича при Гинка и се надява тоя път да го дари с дете, докато вие седите объркана, чудите се какво стана, какво не ви е наред и чакате Годо
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновено отхвърляш нещо много добро, което не може да си позволиш.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 39Втория шанс е нищо, ако не си научил урока от първия път.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А моята жена е като бежанец!- Що, бе?- Ами мина всякакви граници!
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото си научих урока от издънка в предишен период когато го давах играч и прецаках страхотна връзка с невероятно момиче.
25
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Причина номер едно мъж да избягва близост с жена,която харесва е ,че го е страх как ще се справи със секса.За жените е лесно-вдигат краката и чакат,ама за мъжа не е толкова лесно.И аз като младеж избягвах няколко жени,които ме харесваха и аз харесвах.И чак в университета правих секс за първи път.После си наваксах,ама докато се престраша за първи път много се притеснявах.И като гледам самотните мъже си мисля,че и при тях това е причината.

Спонсорирани публикации