Защо мъжете пренебрегват жена, която харесват?

Основните причини са няколко, Tialoto.bg ги обобщи
Обновена: 1 май 2018 21:56 | 1 май 2018 21:41, Екип на Tialoto.bg
61
Защо мъжете пренебрегват жена, която харесват?
Източник: Pexels.com

"Колкото повече пренебрегваме една жена, толкова повече тя ни харесва" – някои хора активно използват тази формула, включително и тези, които наистина се интересуват от нея. Това е една, но не и единствената причина, с която се обяснява странното поведение на по-силния пол.

Не е достатъчно добър?

Защо мъж пренебрегва жена, която му харесва? Това може да се дължи на това, че е честен със себе си. Разбира, че не е готов за сериозен роман и увеличава разстоянието, за да „замрази“ чувствата си. Ясно е, че за да се справи с тази нелека задача, се изискват усилия, а дамата понякога не може да разбере какво се случва – симпатията е очевидна, но развитие на сюжета не настъпва. Друга причина, която също не решава проблема, е съмнението, че той не е твърде добър за вас. Страхът, че е безинтересен, рискът да не се конкурира, страх от недостатъчни финанси – всички тези фактори могат да превърнат потенциално гадже в предпазлив и студен мъж.

Не е готов да направи първи крачката

Това включва страх от отхвърляне при ухажването, особено ако кавалерът е силно влюбен. Така че, чудейки се защо един мъж пренебрегва желана жена, не изключвайте възможността, че просто се страхува да не бъде разкаран. Страхът може да породи и пасивност. И най-често чака дамата да направи първата крачка.

За останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Преди поне се цо,мбеха по ъглите от любов. Сега бягат с 200 от жената. Харесваш Пенка, но си със Гинка. А сега!? И това ако не болно съзнание на разбирането за любов. И ако си с друга жена как по точно жената другата където примираш от любов по нея да направи първата крачка!? Някой експерт трябва ни отговори на въпроса!!!
3
10
 
29
 
! Отговори
н преди 5 години
Кой ще ги търпи такива да се назландисват по 5 години.Като не може, чао да не ми губи времето.Попадала съм на такива и са ужасно дразнещи, особено като започнат да се появяват след време и очакват ти да не си ги забравила , защото сега се присетили.Интелигентен и нормален човек няма да губи времето на някой с глупости.
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неква странна игра има която не разбирам.Един мъж харесва една жена или момиче и поради тая причина не и обръща внимание и ходи с друга...Може би психиатрите биха могли да помогнат с отговор.
1
15
 
28
 
! Отговори
Много общи приказки преди 5 години
Мъжлето просто не иска да се обвързва и да поема каквато и да е отговорност.Няма нищо против да ви се обажда от време на време и ако вие сте съгласна безропотно да тичате щом ви подсвирне, да правите секс с него и после послушно да си тръгвате, всичко ще е о*кей! Но само да му намекнете, че очаквате повече внимание или поне да ви кавалерства, когато двамата заедно се окажете на някой купон, той ще се отдръпне от вас. Иска да си поергенува още, като необвързан! Но вие да не се срещате с друг!