Навикът, който руши връзката на всяка зодия (II част)

Всеки има личностни проблеми и навици, с които се бори
6 май 2018 19:45, Анна Дантева
1
Навикът, който руши връзката на всяка зодия (II част)
Източник: pexels.com

Всеки има своите личностни проблеми и навици, с които се бори. Понякога е много трудно да се справим с тях. Лошото е, че в някои случаи те могат да навредят на взаимоотношенията ни с останалите, най-вече с интимния партньор. 

Това не означава задължително, че ще разрушите романтичната връзка до степен, че да се намразите, но може да създаде непреодолими трудности между вас, които да доведат до раздяла. 

Всеки човек е различен и си има някакво правило, което никой не може да пристъпва. То обаче може да означава край на връзката. 

Вече се спряхме на токсичните навици в интимните отношения сред представителите на първите шест зодии. Предстои да се спрем и на останалите шест. 

Везни

Те са много добри в това да се грижат за проблемите. Точно поради тази причина са склонни да търсят проблеми там, където не съществуват. По големият проблем обаче идва, когато се опитат да „коригират“ несъвършенствата на своята половинка. 

Само защото някой не е толкова организиран или спретнат, колкото тях, не означава, че има нужда от урок по планиране и управление. Везните трябва да позволят на хората да бъдат себе си. 

Скорпион

Родените под този знак нямат никаква толерантност, когато нещата не вървят според техния план. Може да бъде доста изморително да се опитвате да оправдавате очакванията им. 

Все пак хората имаме както качества, така и недостатъци и връзка се нуждае от търпение и разбиране, а не от нареждания и крайни срокове. 

Стрелец

Стрелците сами са отговорни за своето нещастие, то не е по вина на никой друг. Обикновено имат ниско самочувствие и са с убеждението, че все нещо не им достига в. Като цяло, имат доста негативно мислене. 

Партньорът им не очаква от тях да са съвършени, но не могат да обвиняват половинката си, ако внасят прекалено много негативизъм във връзката. Стрелците трябва да са наясно със своята цена и да спрат да подвеждат сами себе си. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От скука пишите глупости.