Парад на ретроавтомобили събра позабравени марки

Уникални возила бяха показани за първи път в Благоевград
12 май 2018 22:07,
4

Парад на ретроавтомобили и мотори събра за 15-и път в Благоевград позабравени марки. И този път колекционерите доказаха, че хобито изисква много пари и време.

Уникален Ягуар от 50-те години на миналия век, Плимут и Ролс-Ройс върнаха времето назад. Модели, които показват, че са успешно приложими и днес, пише Bulgaria ON AIR.

"Тази година е доста по-масово от предишни. Има уникални автомобили, които идват за пръв път", отбеляза Андрей Андреев, който е част от организаторите, предаде Снежана Любенова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, че не се вяснаха по-спортни автомобили и кабрио такива. Най-харсвана от мен е първото поколение кабрио на Шевролет Корвет от 61-62.Е с малко късмет и мноооого бачкане, до някоя година, лице аз да докарам моето :)
3
3
 
1
 
! Отговори
Жо преди 5 години
До Един от СеверозападаВ ПОЛША, на Варшавите им викаха "крави"- бавни, тромави и ужасни при маневри
2
1
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Стар виц за "Варшавата" отзад отдясно:Спира един с Варшава на бензиностанцията, и казва на бензинаджията да пълни до горе, и става до него, да гледа колко ще побере резервоара и.10, после 20, 50 , 100, 150 литра, 175 , и бензинаджията почва да гледа учудено....-Колко литра бере тоя резервоар, да не е пробит????-О, извинявай, забравил съм да угася двигателя, докато зареждаш, за това така......---Шегата на страна, ненаситни автомобили за гориво бяха, но и изключително здрави като коонструкция
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и симитлийският кмет организира ретро парад и като награда подари железо,железни купи

Спонсорирани публикации