Риби и Скорпион - стават ли за връзка?

Те се разбират отлично
9 юли 2018 22:51, Иванка Гъркова
2
Риби и Скорпион - стават ли за връзка?
Pixabay

Всяка сериозна връзка се гради на няколко основни неща. Няма универсална формула за перфектните отношения. Повечето хора търсят у партньора си любов, честност, себеотдаване, споделяне на едни и същи ценности... Любителите на астрологията дори се интересуват и търсят най-идеалната половинка по зодията.

След като по-рано разяснихме защо си пасват някои зодии, ето още интересни комбинации, от които се получава идеалната любовна връзка:
 
Риби и Скорпион
 
Връзката им се гради на разбирателство и уважение. И двата знака са водни и са известни с това, че са много грижовни. Могат да имат различни виждания за по-дългосрочна връзка, но ако създадат семейство, това означи, че са преодоляли различията помежду си. 
 
Ако са на публично място, рибите и скорпионът не се притесняват да се целуват, прегръщат и показват чувствата си. 
 
Често скорпионът е този, който ще насърчи рибите за ново начинание или ще подкрепи плановете му. Вторият знак обича да се развива, но и да "плува" в свои води. Недостатъкът и на двамата е, че не винаги са честни и могат да прикрият някои истини, а връзка, която се гради на лъжи, няма голямо бъдеще. 
 
Козирог и Рак
 
Два противоположни знака, които взаимно се допълват. Но между тях има много общи неща. Ракът е по-пасивен, докато козирогът обича да диктува нещата и да бъде на първо място. На работното място може да се конкурират, но в живота са идеалната комбинация. Връзката между тях се основава на комфорт, сигурност и стабилност - основните приоритети, които двете зодии търсят. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кой го е грижа?