Астрология: Коя билка подхожда на зодията ви?

Козирогът обича ментата, Везните – розата
Обновена: 30 юли 2018 21:28 | 30 юли 2018 20:57, Иванка Гъркова
0
Астрология: Коя билка подхожда на зодията ви?
Pixabay

Майката природа може да ни даде много неща, от които се нуждаем. Колкото по-силна е връзката ни с нея, толкова по-голяма енергия получаваме. Според астролозите, на всеки човек съответства определена билка, която може да отключи неговата духовност и да му донесе здраве. 

Билките се използват за направата на чай, отвари и мехлеми, полезни за различни заболявания и състояния. Всяка една от тях съдържа различни вещества, които имат положително влияние върху тялото, затова неслучайно казват, че силата им е огромна.
 
След като ви представихме коя билка отговаря на всяка една от първите шест зодии, вижте и останалите представители от зодиака:
 
Везни: Роза
 
Това е зодия на колебанията. Везните постоянно се стремят към намиране на своя вътрешен баланс. Билката или по-скоро растението с лечебни свойства, което е предназначено за тях, е розата. Нейният аромат „събужда“ интуицията, привлича любовта и предпазва от негативна енергия.
 
Розата се използва за ароматерапия, защото действа успокояващо. Маслото, добито от нея, се смята като афродизиак, освен това е природен антиоксидант. То и розовата вода влизат в състава на много козметични средства за грижа за кожата, косата и ноктите.
 
Скорпион: Пачули
 
Един неподвижен знак, в който страстите бушуват. Хората с него са решителни и същевременно потайни. Билката, която им отива е пачули. Тя се свързва с физическото привличане, стимулира третото око, привлича богатство и просперитет в живота.
 
Растението е известно с това, че тонизира и с това помага на скорпионите, които често влизат в конфликти и се разгорещяват спорейки. То съдържа вещества, които укрепват имунната система, засилват чувствителността на ерогенните зони и лекуват кожни заболявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари