Зодии и Ретрограден Меркурий: Внимавайте с решенията!

Обмисляйте всяко свое действие, съветва астрологията
2 авг 2018 19:24, Иванка Гъркова
5
Зодии и Ретрограден Меркурий: Внимавайте с решенията!
Pixabay

Както вече знаете, от 26 юли до 19 август Меркурий е в своята ретроградна фаза. Планетата отговаря за технологиите, комуникациите, когнитивната функция на мозъка и няколко основни аспекта от нашето ежедневие. Според астролозите, през този период трябва да внимаваме какви решения вземаме, защото могат да се отразят негативно на по-нататъшните ни действия и взаимоотношения. 

След като ви разказахме на кои три знака Ретроградният Меркурий ще се отрази най-леко, ви представяме няколко съвета на астролозите от какво да се пази всяка една зодия.
 
Овен
 
Опитайте се да не пренебрегвате основните си задължения за сметка на мързелуване и забавления. Ако нямате връзка, внимавайте с интимните контакти и не прекалявайте с партитата, защото алкохолът и сексът без презерватив ще ви донесат само неприятности.

Телец
 
Избягвайте конфронтации и конфликтите в семейството. Ако нещо ви дразни и не можете да потиснете своето негодувание, изчакайте да премине ретроградният период на Меркурий. До 19 август не взимайте прибързани решения, особено за дома, например да започнете непредвиден ремонт или да се преместите в нова квартира.
 
Близнаци
 
Добре обмисляйте всичко преди да говорите. Ще имате проблем в комуникациите, не лъжете по време на Ретроградния Меркурий, нито клюкарствайте. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
qq преди 5 години
Бе тая простотия още ли стои тука?
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам това дали е истина за овен не вярвам🙁
1
0
 
8
 
! Отговори
Шаран преди 5 години
Как можете да спрете негативното влияние на ретроградния Меркурий ? - Спрете да вярвате в глупости!

Спонсорирани публикации