Цял живот сваляч: Ромео от Римини почина на "бойното поле"

След 6 хил. жени донжуанът издъхна в леглото на 23-годишна
124
Цял живот сваляч: Ромео от Римини почина на "бойното поле"
Снимка: Дейли мейл

Най-прочутият италиански донжуан, който е преспал с над 6000 жени, почина на 63-годишна възраст в разгара на бурна любовна нощ с 23-годишна дама, съобщава в. "Дейли мейл".

Маурицио Дзанфантини бе известен още с прозвището си Ромео от Римини. Той е започнал бляскавата си любовна кариера още когато на 17 години заработил в нощен клуб в Римини.

Постепенно той превърнал професията на промоутър в клуба във възможност да завързва кратки връзки с над 200 жени на лято. Той печелел женските сърца много лесно. Харесвал си дама насред улицата, заприказвал я, убеждавал я да влезе в нощния клуб, в който работел, и след това продължавал свалката до успешен край.

През зимата Маурицио отивал в скандинавските страни, където работел за туристически агенции. Там той продължавал кариерата си на сваляч и дори толкова се прочул, че в шведски град му била издигната восъчна фигура.

През 1986 г. италианското издание "Еспресо" нарече Дзанфантини "най-успешният любовник на Италия". През 2014 г. той сподели пред "Билд", че се отказва от кариерата на сваляч, защото се чувствал много стар. Но определено не е удържал обещанието си.

Ромео от Римини почина във вторник на "бойното поле", в леглото на 23-годишна туристка от източноевропейска страна. Докато я засипвал с ласки, той получил сърдечна криза. Дамата изпаднала в шок, извикала медици, но те не могли да съживят плейбоя и констатирали смърт от сърдечна недостатъчност. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
22
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Не го разбирам.Когато бях млад само веднъж ми се е случвало за една вечер да "сваля" жена,но трябва да призная,че някак си това остави чувство за празнина у мен.Винаги съм смятал,че секса е част от нещо по-голямо и дълбоко,няма да използувам силната дума любов,а нещо като силно привличане.Смятам,че човек само веднъж изпитва чувството "обич".Но може пък да съм стар и ортодоксален,или твърде много да харесвам умните, и високообразовани жените, и това да е причината
68
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки си е башка луд.
67
0
 
10
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Тоя прилича на Rahan от PIF.
66
0
 
18
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 5 години
Това е италианският Минко 63 годишен, ерген. А вече и пътник.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какму ги сметнахте ако не се лъже най много да сте били с няколко жени тук или с нито една до стари години тук всички се изкарват играчи ама са виждали жена само на картинка
64
0
 
1
 
! Отговори
До 86 преди 5 години
Не съм такъв просто всички са така
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виагпата не прощава
62
1
 
16
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Също като Иван Вазов, но нашия на 71 г.
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на него. Един живот, достоен за адмирации.
60
4
 
12
 
! Отговори
Засрамен на 50г. преди 5 години
Заникъде не съм с моите 62 бройки...
59
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тия статии пише някви цифри повечето бедни и безработни или н амалко заплата бг мъже на по 30 50 години и са виждали жена само в нета.И единствения начин да разберат какво е да си платят на някоя. Тия цифри може да са истини ако това му е била прехраната иначе едвали.
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой може ли да каже ако си средна или вече пенсионна възраст ако си безработен или на нормална заплата вс ене може да си намериш гадже и единственото ти гадже е било лявата или дясната ти ръка колко трябва да ти е заплатата за да ти обърне внимание някоя жена ако искаш някога да си намериш гадже и да я е.. и тнт.1000 1500 малко ли са или трябва да си известен богаташ за да стане и да докоснеш жена щот 99 % от бг мъжете не са такива и явно никога няма да докоснат жена.
57
5
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
и аз така искам да умра
56
3
 
5
 
! Отговори
Наско Сираков П П преди 5 години
Аз съм единственият българин с 4 имена
55
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво прави Ангелкова на снимката? ГЕРБ са по джендърската част.
54
5
 
23
 
! Отговори
браво преди 5 години
Достойно е приключил! По-добре ли е да пипне склероза и Алцхаймер!? А другото са глупости дето пишете...
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дедо ПешоРумънка е била бе, дедо! В други сайтове е уточнено.Тук, като гледам, некви гларуси обменят опит. Ама спомените им са от 60-те-70-те години. Значи от миналия век. това малко напомня на рибарските лакърдии, като седнат да си разправят един на друг колко голЕм шаран са уловили миналата година.
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до75 Не съм гларуса, но като спомена ученическите години една истинска история: Вуйчо ми тръгва за работа в 6 сутринта и решава да види кво прави 17 годишния му син в стаята му. Отваря врата и вижда как брачеда се надвесил над един леген покрай леглото докато е легнал и повръща в него.И вуйчо на диалект: Ъм тъй пий ли СА ВА Смок?))))
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 38Значи си бил гларуси половина. Само че, как те пускаха вашите, щом си бил все още ученик? Хем сам, хем без пари?После, когато се прибереш, каква версия им разказваше?
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Много кока и бело от 17Не можеш, не можеш!Поздрави на г-жа Шепова, да ти е жива и здрава!И кифлето не ти отговаря. Сам си пишеш, сам се хвалиш и след като се самоизтъкваш, сигурно не е 18 см, а е 1.8 см. Но ти не се отчайвай. Нали вече правят бардаци с роботи? Там ще ти се зарадват.Хайде, лека нощ и да сънуваш, че наистина имаш 18 см, може и 28 см. Наслука и приятно прекарване!