Астрология: Кои планети ръководят живота ни?

Някои от тях вечно са ретроградни. Вижте кои точно!
22 ное 2018 09:00, Теодора Драгоева
8
Астрология: Кои планети ръководят живота ни?
Pixabay

Според астрологията планетите съдържат цялата сила на космоса и чрез нея влияят активно върху живота ни. Те ни дават сила, те ни показват смисъла на живота, те ни насочват в дадена посока, и в романтичен, и в професионален план. 

Тяхното влияние не винаги е толкова магическо и вълнуващо. Всъщност някои планети могат да ни донесат огромни загуби, трудности и болка. Никога не забравяйте, че планетите са като богове и богини на Вселената, чиято крайна цел е да ни помогне да реализираме пълния си потенциал, но и да ни подтикне да израснем духовно.
 
Тези планети, които ни сблъскват с най-много препятствията по пътя ни и които имат най-дълбоко въздействие върху живота ни са Сатурн, Уран и Плутон.
 
Въпреки че всички планети имат своите положителни и негативни страни, споменатите три планети съдържат заплашителна интензивност, когато сме под влиянието на техните транзити. В такива периоди често ни се случат непредсказуеми неща, преживяваме емоционални проблеми, кризи и т.н. Понякога ни се струва, че лошият ни период никога няма да свърши и все пак с времето нещата се разсейват, а ние оставаме с усещането, че сме станали по-силни и по-мъдри след трудностите.

Ето и какво е влиянието на тези мощни планети в живота ни: 

Сатурн: планетата на кармата и дисциплината 
 
Мислете за Сатурн като за строг и авторитарен баща. Той е с нас от момента, в който сме се родили, показвайки ни последствията от вземането на лоши решения. Той ни поставя граници, които ни предпазват от главозамайване. Сатурн ни учи, че усилията и енергията, които инвестираме в нещо, винаги се отплащат. Той ни учи, че мързелът е самоунищожителен. Той ни сблъсква със загуби, но ни показва, че упоритата работа и дисциплината пораждат успех в дългосрочен план.
 
На Сатурн му отнема около 29.5 години, за да направи пълен кръг около Слънцето и в този период той е наш учител, който ни води към зрелостта ни. След тези 29 години Сатурн се връща в позицията, в която се е намирал към момента на нашето раждане. Първото завръщане на Сатурн се случва, когато сме на възраст между 27 и 30 години. В този етап сме принудени да решим дали сме готови наистина за живота на възрастни.
 
Уран: планетата на радикалните и неочаквани промени 
 
Мислете за Уран като за тайнственото лошо момче, което е откраднало сърцето ви (и е избягало с него). Той е неспокоен дух, който обича да нарушава правилата и обикновените неща го плашат повече от всичко на света. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Астролозите какви телескопи ползват?
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Планетите Корнелия и Бойко ръководят живота ни.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5Астрологията е псевдонаука и многократно е била подлагана на тестове и винаги се е проваляла. Древна е да, когато хората са гледали как едни точки се движдат по небето без да имат никаква представа, че са на светлинни години една от друга и няма нищо общо помежду си.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко това са тотални глупости! Много отдавна забелязах, че няма нищо вярно в тия т.н. зодии и поне 2/3 от "предсказанията" въобще не са верни
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"споменатите три планети съдържат заплашителна интензивност, когато сме под влиянието на техните транзити" ... по какъв начин точно ни въздействат, че ми е много интересно?
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Кои планети ръководят живота ни?" Няма такива.

Спонсорирани публикации