Кои са най-големите бюти тенденции на 2018-а?

Нови класики при парфюмите, умни хранителни добавки...
29 дек 2018 17:50, Криси Табачка
11
Кои са най-големите бюти тенденции на 2018-а?
Reuters

Всяка година в последните дни събираме най-доброто от изминалите месеци, за да съставим един обзор. Защото в крайна сметка това е времето да си направим изводи и заключения, които да изберем дали да приложим в следващата година или да оставим в миналата. 

Днес ще обърнем малко повече внимание на тенденциите в красотата и какво видяхме през 2018.
 
Някои от тях разкриха нови светове пред нас, а други ни достраша дори да опитаме.
 
Представяме ви бюти тенденциите, които завладяха 2018 година и се превърнаха в център на всички разговори, свързани с продуктите в тази индустрия и начина, по който изглеждаме.
 
1. Чиста козметика
 
Едно от най-ключовите неща, които се случиха в света на козметичната индустрия е налагането на все „по-чисти“ продукти. Свеждането до минимум на вредни субстанции и химически съставки, които дори и да не вредят видимо на кожата под формата на обриви, то дългосрочно невинаги оказват добър ефект.

2. Новите класики в парфюмите
 
Според Vogue 2018 година е годината на новите класики по отношение на парфюми. През последните 365 дни станахме свидетели на пълното изместване на правилото, че всеки човек трябва да има поне един емблематичен парфюм от класиките. Именно тези класики тази година получиха своя нов облик. Така Chanel представиха лимитирана серия на своя No.5, Dior ни запознаха с модернизирания Joy, а Tom Ford ни разкри нов свят чрез Lost Cherry.
 
3. Умни хранителни добавки
 
Популяризирането на здравословния начин на живот откри съвсем нови пазари и ниши, които буквално навлязоха в живота ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупава статия
5
0
 
5
 
! Отговори
????? преди 5 години
Бюти??????Говорите ли български?
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криси, запиши в тефтерчето: разкрасяване, разкрасяващи, разкрасителни. Предай знанието и на останалите джурналя от ново поколение, които от тази година почнаха да ми "бютят" по нета и радито.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази Криси се прави на голяма специалистка, но е гола вода. За да прикрие този факт си служи със заучени чужди думи, които слага където и скимне.Това съчетание "нова класика" кърти мивки.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Кои са най-големите бюти тенденции на 2018-а?Нови класики при парфюмите, умни хранителни добавки..."---Заглавие - трепач! Бюти тенденции (хи-хи, на англо-български език) Нови класики !? (съчетание от несъвместими думи) Умни хранителни добавки !? (за сметка на авторката, нали?)Ама, това и във вицовете за блондинки го няма, бе, хора !! :) :)
1
2
 
13
 
! Отговори
Иван Вазов преди 5 години
Браво Криси Цигарева ти току що добави нова дума в българският речник !!! Бюти ... какво ли означава ?