Любимият цвят издава характера (2 част)

Сивото се свързва с летаргия и недоверие
24 яну 2019 21:34, Иванка Гъркова
2
Любимият цвят издава характера (2 част)
Pixabay

Кой е любимият ви цвят? Обичате ли да си купувате дрехи с него? Може би не знаете, но нюансът, който предпочитате и носите най-често, говори доста за вашия характер или моментното ви настроение. 

След като ви представихме какво показват едни от най-популярните цветове за личността ви, ето и втората група. Изследването на връзката между двете е ма психолога Макс Люшер.
 
6. Зелено
 
Този цвят успокоява. Не случайно очните лекари препоръчват на всеки час да излезем навън и се загледаме в зеленината на растенията. Хората, които предпочитат зеленото, определено са загадъчни. Те имат желание да превъзхождат другите и да се налагат. Причината е, че все още не са се утвърдили в живота и искат да чуват по-често похвали. Влечението към въпросния цвят говори, че човекът не желае да го водят за носа.
 
7. Жълто
 
Топлият цвят е свързан с положителни емоции. Нарича се още цветът на щастието. Ако именно той е любимият ви, вие сте спокоен и сърдечен човек, който обича общуването с приятели. Той харесва връзките, които му доставят радост и хубави мигове, не иска да се натоварва с драми и скандали. 
 
8. Светло синьо
 
Много свеж цвят. Хората, които го обожават, обикновено са бодри и безгрижни. Те са известни с това, че не са особено взискателни към хората и очакват същото от тях. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации